Vacature: R & D Medewerker

  • Salaris Tussen € 3000,- en € 4200,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Voor een mooi productiebedrijf in Leeuwarden die zich bezig houdt met het produceren van hoogwaardige coatings, zijn wij per direct op naar een ervaren R & D Medewerker. Het betreft een functie voor uiteindelijk vast dienstverband.

Als R&D medewerker maak je onderdeel uit van het R&D-team. Je bent een belangrijke schakel in het kwaliteits- en ontwikkelproces van coating. Er is geen dag hetzelfde op het laboratorium; je voert kwaliteitscontroles uit op eindproducten en grondstoffen en ben je bezig met het oplossen van problemen. Je past huidige producten aan en ontwikkelt nieuwe producten. Daarnaast onderhoud je het contact met de afnemers en bied je technische ondersteuning. 

Functie-eisen

wil je voor deze mooie functie in aanmerking komen dan beschik je over:

- Bij voorkeur een afgeronde Bachelor richting Chemie (pré);
- Affiniteit met verftechnologie;
- Een uitgesproken interesse in R&D onderzoek;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
- Alert zijn op kwaliteit, veiligheid en milieu.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met een mooie historie en heeft een dominante positie op de markt van coatings. Daarnaast heeft de opdrachtgever een uitstekende reputatie door projectgerichte aanpak waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en een snelle service hoog in het vaandel staat.

Wat wij bieden

Een uitdagende functie waarin je je verder wilt ontwikkelen in de wereld van Coatings in een zelfstandig en gezond familiebedrijf met veel toekomstperspectief. Het bruto maandloon ligt tussen de € 3000,- en € 4200,- en is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.  Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband. 

Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op nummer 0512 22 04 40 of stuur je CV naar infosurhuisterveen@abiant.nl

Deel deze vacature via