Vacature: Productiemedewerker raamdecoratie

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wil jij een bijdrage leveren aan het maken van een mooi product? Heb jij een oog voor precisie en werk je nauwkeurig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als fijnmatig productiemedewerker draag jij bij aan het maken van raamdecoratie en insectenwering (horren).

Je komt te werken voor een bedrijf dat actief is in de wereld van de raamdecoratie en insectenwering (horren). Het maken van deze producten is arbeidsintensief. Dit betekent niet dat je continu werkt aan een machine, maar dat er veel handwerk aan te pas komt. Denk aan het op maat snijden van materialen, het in elkaar zetten van onderdelen of het aan elkaar vast maken van de onderdelen. Wil jij een bijdrage leveren aan het maken van een mooi product? Heb jij een oog voor precisie en werk je nauwkeurig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als fijnmatig productiemedewerker draag jij bij aan het maken van raamdecoratie en insectenwering (horren). Dit is een arbeidsintensief proces waarbij het harde werken beloond wordt met een zichtbaar mooi product. Je werkt in dagdiensten met werktijden van 8.00 – 17.00 uur.

Functie-eisen

  • Bij voorkeur ervaring als fijnmatig productiemedewerker
  • Flexibele en leergierige werkhouding
  • Zelfstandig en nauwkeurig werken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van insectenwering en raamdecoratie met name gericht op fabrikanten en leveranciers van kozijnen. Sinds de oprichting van het bedrijf ruim 15 jaar gelden is het bedrijf ieder jaar gestaag gegroeid tot de onderneming die het nu is, met een nieuwe ruime fabriek in Groningen. Vanuit hier wordt B2B geleverd middels een eigen transportdienst door heel Nederland.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke baan binnen een plezierig bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De werkzaamheden zijn voor een lange duur. Jouw startsalaris in deze functie is €12,62 bruto per uur en is conform de cao Metaal & Techniek.

Ben jij dé kandidaat voor deze vacature als productiemedewerker raamdecoratie? Solliciteer dan gelijk, maar uiterlijk voor 28 oktober 2022! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.

Deel deze vacature via