Vacature: Assistent medewerker melkveehouderij (melkrobots)

  • Salaris Tussen € 5,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Stedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Als assistent medewerker melkveehouderij op dit melkveebedrijf houd jij je bezig met de melkrobots en het werk daaromheen. Wil jij meer leren over koeien en betrokken zijn op het melkveebedrijf? Lees dan verder!

Op dit melkveebedrijf zijn ze op zoek naar een assistent medewerker melkveehouderij die kan helpen met klussen bij en om de melkrobots heen. Koeien ophalen, schoonmaken om de robots heen en kalveren voeren: deze werkzaamheden pak jij met alle plezier op! 

Functie-eisen

  • minimaal twee avonden per week beschikbaar
  • interesse in de melkveehouderij

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf waar jij aan het werk gaat is in Stedum, daar krijg jij uitleg en werk je samen met met de vaste medewerker van het bedrijf. Zij leert jou alles over de robots en het werken met de koeien. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een (bij)baan waarbij je meer leert over koeien en het werken met melkrobots. Hiervoor ontvang je salaris conform de cao productiegerichte dierhouderij, waarbij je tussen de € 5,- en € 10,- bruto per uur verdiend. 21 jaar of ouder? Dan ontvang je loon tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je vakantiegeld en vakantiedagen. 

Ben jij enthousiast om iets nieuws te gaan leren? Dan komen we graag met je in contact! Reageer op deze vacature voor 22 oktober, dan nemen we snel contact met je op. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature assistent medewerker melkveehouderij? Neem dan even contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Bel naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via