Vacature: Assistent medewerker melkveehouderij (melkrobots)

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Stedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Werkdagen op de boerderij passen jou als werklaarzen en een overall. Jij voelt je thuis tussen de koeien en een parttime baan tussen de koeien sla jij daarom niet af. Als medewerker op dit moderne melkveebedrijf met melkrobots heb jij écht een divers takenpakket. Meer info over deze vacature? Lees dan verder. 

De werkzaamheden zijn divers. Jij houdt je bezig met het ophalen van attentiekoeien naar de robot en houdt de robot schoon. Je loopt de boxen na om vervolgens richting het jongvee te gaan. Daar voer je de kalveren. Ook het voeren van het jongvee en de melkkoeien behoort tot jouw takenpakket. Met de trekker en voerwagen zorg je ervoor dat al het vee tevreden aan het voerhek staat. 

Op dit bedrijf zijn ze dus op zoek naar iemand die eigenlijk de gehele boerderij kan runnen wanneer de melkveehouder niet aanwezig is. Dit pak jij met alle plezier op! Ben je nog niet op het niveau om dit direct zelf te kunnen? Geen probleem, hiervoor kun je opgeleid worden. 

Functie-eisen

Jij past goed op dit bedrijf wanneer jij:

  • twee ochtenden per week beschikbaar bent, eventueel ook op zaterdag
  • ervaring hebt met koeien door middel van werk, school of stages óf;
  • enthousiast bent en het heel graag wil leren

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft een melkveebedrijf in Stedum waar gewerkt wordt met melkrobots. Op het bedrijf wordt je ingewerkt door de vaste medewerker van het bedrijf. Zij leert jou alles over de robots en de werkzaamheden op het bedrijf. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime (bij)baan waarbij je veel vrijheid krijgt in je werkzaamheden. Als medewerker op dit melkveebedrijf ontvang je loon tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je loon afhankelijk van je leeftijd. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je vakantiegeld en vakantiedagen. 

Wil jij binnenkort de dames ophalen voor de melkrobot? Dan komen we graag met je in contact! Reageer op deze vacature voor 14 december, dan nemen we snel contact met je op. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature medewerker melkveehouderij? Neem dan even contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Bel naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via