Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Schildwolde
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Als grondwerker ben jij onmisbaar en voel jij je helemaal thuis in de klei! Lees snel verder als jij toe bent aan een nieuwe uitdaging!

Jij bent als grondwerker de rechterhand van de kraanmachinist en voornamelijk in de regio aan het werk. Je helpt met het aanleggen van rioleringen, kolken zetten en assisteren bij ingewikkelde klussen.
Je helpt bijvoorbeeld bij het voorsteken bij de kraan en geeft aanwijzingen aan je collega om zo samen elke klus tot een goed einde te brengen.

Heb je nog geen ervaring maar wil je het vak wel graag leren? Ook dan komen wij graag met jou in gesprek.

Functie-eisen

  • bij voorkeur vca
  • rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een veelzijdig, dynamisch bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Het bedrijf houdt zich veelal bezig met grondwerk. Bij onze opdrachtgever werken ongeveer 15 medewerkers, er heerst een gemoedelijke sfeer en samenwerken staat hier hoog in het vaandel.

Wat wij bieden

Je kunt fulltime aan het werk en bij goed functioneren en wederzijds enthousiasme krijg je een contract voor onbepaalde tijd. De werkdagen zijn van 7:00 uur tot 16:00 uur. Het salaris is conform cao Groen, Grond en Infra en ligt tussen de €12,53 en de €14,29 per uur. Daarnaast ontvang je een ATV vergoeding van 5,12% boven op je normale gewerkte uren. Ook krijg je voldoende werkkleding en de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ben jij de allround grondwerker die onze opdrachtgever zoekt? Dan ontvangen we graag uiterlijk 24 oktober jouw sollicitatie. Wil je graag meer informatie over de vacature grondwerker of heb je vragen? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda via telefoonnummer 0597 591115.

Deel deze vacature via