Vacature: Schoonmaker appartementen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Snikzwaag
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

jij bent op zoek naar een leuke baan voor de maandag en de vrijdag en wil graag de schoonmaak in. Komt dat even goed uit, dat hebben we precies in de aanbieding. Jij zorgt er immers voor dat mensen hun vakantie schoon en happy starten. Onze opdrachtgever is een enthousiast familiebedrijf die opzoek zijn naar een vaste medewerker voor onbepaalde tijd. Het leuke is dat je het hele jaar aan de slag kan, deze vakanties gaan altijd door!

Als schoonmaker in deze appartementen krijg je ruim de tijd om de boel weer netjes aan kant te maken. Samen met een collega klaren jullie de klus, in de zomer werk je vaak samen en in de winter om en om. De werkdagen zijn maandag en vrijdag. Qua werkzaamheden kun je denken aan stoffen, stofzuigen, dweilen, de vertrekken schoonmaken. Jij zorgt er immers voor dat de vakantie van de nieuwe gasten super enthousiast en blij begint, omdat ze in een schoon appartement terecht komen! De appartementen zijn nieuw en goed onderhouden, heerlijk om te poetsen! Je kunt per direct beginnen en de exacte werkzaamheden neemt onze opdrachtgever met je door. Het werk is het jaarrond, in de winter is het echter wel iets rustiger dan in de zomer. Maar op de maandag is er het hele jaar werk en de vrijdag komt er in het hoogseizoen bij.

Functie-eisen

  • betrouwbaar
  • woonachtig in de omgeving van Joure/ Terherne
  • beschikbaar op maandag en vrijdag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft zijn melkveehouderij omgebouwd tot luxe appartementen. Gasten komen niets te kort en kunnen rekenen op een top verblijf met genoeg luxe! Het bedrijf wordt gerund door een hechte familie waar je nauw in contact meet staat. Samen overleggen jullie hoe jullie het aanvliegen. Je komt dus samen te werken met de familie en met 1 rechtstreekse collega in de schoonmaak. Bij ziekte en vakanties vallen jullie extra in, uiteraard in overleg. Kortom een super leuke opdrachtgever waar je het jaarrond aan de slag kunt en voor onbepaalde tijd aan de slag kunt.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform cao Recreatie en zal tussen € 12,- en € 13,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Joure/Terherne, omdat de reiskosten in deze cao niet vergoed worden.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in de omgeving van Joure? Solliciteer dan voor 27 oktober. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker appartementen'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via