Vacature: Assistent Hovenier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Tijdens je werk ga je mee naar verschillende projecten in en rondom de provincie Groningen. Je assisteert bij snoeiwerkzaamheden, aanleg van totale tuinen en diverse onderhoudsklussen. Je bent dus fysiek in staat om zwaarder werk te doen en kan goed samenwerken in een team.

Tijdens je werkdag adviseer jij de klant met het beste advies over bloemen en planten. De werkzaamheden voer je uit bij zowel particulieren als bedrijven. Bij voorkeur heb je een passie voor het groen en vind je het leuk om in de buitenlucht te werken. Afhankelijk van je ervaring krijg je ook de mogelijkheid om sommige werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Je komt bij veel klanten over de vloer, het is daarom belangrijk dat je representatief en klantvriendelijk bent. 

Functie-eisen

  • Jij werkt graag in de buitenlucht
  • Jij bent fysiek in een goede conditie
  • Gemotiveerd en leergierig om het vak te leren
  • In bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een team van circa 20 allround vakhoveniers en groenspecialisten. Zij kunnen alles verzorgen wat buitenhuis aangepakt moet worden. Ze werken voor particulieren, bedrijven, gemeente en provincie, het onderwijs en zorginstellingen in Groningen, Drenthe en Friesland. Ze zijn een Groenkeur gecertificeerd bedrijf en hechten waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Het personeel is vakkundig opgeleid, werkt milieubewust en ze zijn er altijd op gefocust om mee te denken met de klant.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke werkplek waar je de kneepjes van het hoveniersvak nog beter onder de knie krijgt. Daarnaast verdien je een salaris tussen € 11,- en € 13,- bruto per uur en bouw je natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld op. Ben jij de Assistent Hovenier die wij zoeken of ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Solliciteer dan voor 2 december 2022  of neem telefonisch contact met ons op ons uitzendbureau in Groningen via 050-5492840.

Deel deze vacature via