Vacature: Medewerker drainage

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Werk je graag in de buitenlucht? Weet je van aanpakken en ben je handig? Voor onze opdrachtgever zijn op zoek naar een medewerker drainage voor het aanleggen van drainage.

Als medewerker drainage plaats je samen met een ploeg drainagebuizen in de akkers en weilanden. Met een machine worden sleuven in de grond gegraven. Vervolgens worden met de draineermachine de drainagebuizen in de grond gelegd en de gleuven weer dichtgemaakt. Jij helpt met het aansluiten van de buizen aan de draineermachine en soms sta je met de schep handmatig te helpen. Heb je ervaring op de trekker? Dat is extra handig, want mogelijk kun je de draineermachine dan besturen. 

Functie-eisen

  • aanpakkersmentaliteit
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is begonnen in 1999 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met een indrukwekkende verzameling machines die toepasbaar zijn bij zowel alle vormen van drainage als andere grond-, bouw- en cultuur gerelateerde zaken. Kwaliteit, vakmanschap en maatwerk staan hoog in het vaandel bij deze opdrachtgever. Met locaties in Assen, Coevorden en Uithuizen weten zij Noord Nederland goed te bedienen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een veelzijdige functie in de buitenlucht. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 11,- en € 13,- conform cao Groen, Grond en Infra. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Wil jij graag aan de slag als "medewerker drainage"? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature en ga dezelfde week nog aan de slag! Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over de "vacature medewerker drainage"? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen door te bellen naar 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via