Vacature: Schoonmaker stalling Emmen

  • Salaris €11,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij in het bezit van een rijbewijs en nog op zoek naar een leuke (bij)baan? Overdag naar school / studeren of tijd voor andere bezigheden en 's avonds aan het werk? Dat kan bij Abiant! In Emmen zijn wij op zoek naar een medewerker schoonmaak Qbuzz voor het reinigen en wassen van deze bussen.

Je werkzaamheden vinden plaats bij de bus stalling van Qbuzz. Hier worden de bussen aan de buitenkant gewassen, van binnen schoongemaakt en getankt. Als medewerker schoonmaak Qbuzz zorg jij ervoor dat de bus aan de binnenkant wordt schoongemaakt. Dit houdt in dat je het chauffeursgedeelte gaat reinigen, de zitplaatsen en het looppad gaat zuigen en dweilen en de afvalzakjes leegt. Tevens help je mee met het aftanken van de bus. Omdat jij de bus enkele meters naar voren moet verplaatsen, zodat de volgende bus klaargezet kan worden in de wasstraat, beschik jij over een rijbewijs. 

De werkzaamheden zijn van maandag tot en met vrijdag van 17.30 uur tot 21.30 uur in Emmen. Omdat er meerdere bussen per avond schoongemaakt moeten worden zijn wij op zoek naar een medewerker die van aanpakken weet.

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • woonachtig in de omgeving van Emmen
  • beschikbaar voor langere periode

Over het bedrijf


De opdrachtgever waarvoor je komt te werken is een schoonmaakbedrijf. Dit bedrijf verzorgt onder andere de schoonmaak van de bussen van Q Buzz op verschillende locaties in Noord Nederland.

Wat wij bieden

Wij bieden een jou ene leuke parttime baan voor ongeveer 20 uur per week. Je ontvangt een bruto uurloon van € 11,83 conform cao schoonmaak. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ga jij graag aan de slag als medewerker schoonmaker Qbuzz? Reageer dan op deze vacature en je kunt direct aan de slag! Heb je nog vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0591 70 11 01.

 

Deel deze vacature via