Vacature: Kraanmachinist

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Werk jij graag met je handen en heb je daarnaast ervaring met de minikraan? In Assen zijn wij op zoek naar een kraanmachinist die ook bereid is om zijn handen uit de mouwen te steken. 

Bij zowel particulieren als bedrijven in en rondom Assen ga jij bestratingswerkzaamheden uitvoeren. Hierbij werk je voornamelijk met de (mini)kraan.  Samen met jouw collega's zorg je ervoor dat het straatwerk uitgevoerd wordt. Jij gaat terrassen, parkeerplaatsen en opritten uitgraven, aanleggen of legt een complete straat aan in bijvoorbeeld een woonwijk. Hierbij ga je het oude straatwerk uitbreken en zet het nieuwe straatwerk uit. Je brengt de ondergrond op de juiste hoogte, trilt de zandbedden aan en klopt de tegels en stenen aan. Tevens behoort het stellen van trottoirbanden en het uitvoeren van alle overige voorkomende werkzaamheden tot jouw werkzaamheden. 

Functie-eisen

  • Vca-certificaat
  • BE rijbewijs
  • fulltime beschikbaar
  • woonachtig in de omgeving van Assen

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een opdrachtgever dat zo’n 30 jaar bestaat. Ze richten zich op grondwerk, riolering, bestrating en onderhoudswerkzaamheden in Assen en omgeving. Ook kun je er terecht voor het huren van bijvoorbeeld rijplaten, graafmachines en pompen.   

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie tot minimaal het einde van het jaar. Bij goed bevallen is de kans reëel dat je voor nog langere periode wordt ingezet. Je ontvangt een salaris tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Heb jij ervaring als minikraanmachinist en steek je graag je handen uit de mouwen? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature en ga gelijk aan de slag. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

 

Deel deze vacature via