Vacature: Medewerker fietsenstalling NS stations

  • Salaris €14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Eelde
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Werk jij graag op verschillende plaatsen in Nederland en heb je er geen problemen mee om in de kost te gaan? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een NS medewerker. 

Als NS medewerker voer je werkzaamheden uit bij diverse NS stations. Op deze stations verzorg je onderhoud aan de fietsenstallingen en kluizen. Tevens ga je deze bouwen en plaatsen. Je hebt twee rechterhanden en ziet het werk liggen. Je werkt graag in een klein team en draagt bij aan een goede werksfeer. Je hebt er geen problemen mee om in de kost te gaan. In een kleine groep met 4 collega's vertrek je maandagochtend vroeg naar jouw werklocatie. Op donderdagavond stap je weer in de auto terug naar huis zodat je op tijd weekend hebt. 

Functie-eisen

  • VCA certificaat
  • aanpakkersmentaliteit
  • twee rechterhanden

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een grote organisatie die gespecialiseerd is in industriële reiniging en gevelreiniging. Deze diensten worden geleverd aan de industrie, bedrijfsleven en overheid. Elke dag staat er een leuk en vaste club klaar die de handen uit de mouwen steekt om samen het werk af te ronden.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een goed salaris van € 14,- per uur conform cao Schoonmaak. Dit is inclusief een extra toeslag van € 1,50 vanwege de overnachtingen. Pas je goed binnen het team en voer je de werkzaamheden goed uit? Dan loopt het werk voor lange tijd door en is de kans reëel dat je na een jaar werken in dienst komt bij de opdrachtgever. 

Zie jij de vacature NS medewerker wel zitten? Reageer dan voor 31 oktober op deze vacature. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.  

Deel deze vacature via