Vacature: Leerling dakdekker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wil jij opgeleid worden tot dakdekker? Ben jij een echte aanpakker en gemotiveerd? Dan komen wij graag met jou in contact!

Je loopt met een ervaren dakdekker mee in het dak onderhoud. Hij zal jou de fijn kneepjes van het vak gaan leren. Je gaat je o.a. bezighouden met het aanleggen van nieuwe daken en reparatie aan bestaande daken. Je ondersteunt je collega hierin. Werkzaamheden als vegen en sjouwen horen ook bij de werkzaamheden maar daar draai jij je hand niet voor om. Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat je geen last hebt van hoogtevrees. De werkzaamheden vinden plaats in heel Nederland. Dat betekent dat je ook in de kost moet willen. 

Functie-eisen

  • VCA-certificaat of bereid om deze te behalen
  • geen hoogtevrees
  • affiniteit met de bouw en techniek

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een dakdekkersbedrijf die een tal van opdrachtgevers bedient door heel Nederland. Hun opdrachtgevers zijn particulieren, woningbouwverenigingen, aannemers etc. Voor elk verschillende dak hebben ze hun eigen specialisten, of het nu gaat om bitumineus, kunststof, vegetatie of dak- en gevelbeplating. Er heerst een prettige werksfeer en tussen het harde werken door is er altijd tijd voor gezelligheid en grappen.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie en bij goed functioneren kun je voor onbepaalde tijd bij dit bedrijf aan het werk. In eerste instantie ligt jouw bruto uurloon tussen de € 10,- en € 14,-. Wanneer je de fijne kneepjes van het vak kent, kun je rekenen op een hoger bruto uurloon. 

Wil je graag aan de slag als leerling dakdekker? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 1 november. Heb je nog vragen over de vacature leerling dakdekker? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen via telefoonnummer 0591 70 11 01.

Deel deze vacature via