Vacature: Contactlensspecialist Bootmans Optiek

  • Salaris Tussen € 15,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Burgum
  • Opleidingsniveau HavoMbo

Over de functie

Jij helpt jullie klanten elke dag weer naar een super scherpe toekomst!  Je bent specialist op het gebied van lenzen en doet daarom ook niets liever dan klanten aan een passend exemplaar helpen. Voor Bootmans Optiek zoeken wij een enthousiaste en ervaren contactlensspecialist. Ben jij de ervaren contactlensspecialist die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Burgum? Reageer dan snel!  

Jij zult voornamelijk bezig zijn met het verwelkomen van klanten, het helpen en het adviseren van klanten op het gebied van lenzen en meer. Daarnaast behoren de taken als de winkel netjes houden, bestellingen klaarmaken en kassawerkzaamheden ook bij de functie contactlensspecialist. Je kijkt samen met de klant of het beste harde/zachte lenzen kunt nemen of dag/maand lenzen. Omdat je al een aantal jaren ervaring hebt is het voor jou geen enkel probleem om de klanten aan de juiste lenzen te helpen. Als lenzen expert ben jij wel los vertrouwd! Daarnaast vind je het ook nog super leuk om collega's te helpen met vragen en sta je ook klaar voor de leerling in de winkel. Een super allround functie met veel vrijheid vanuit de werkgever. Je word echt deel van het team en iedereen is even belangrijk. Mocht je denken dit is echt een super leuke vacature maar ik heb nog geen opleiding gevolgd, onze opdrachtgever staat bij gebleken geschiktheid ook open voor een bbl leerling. We vertellen je dan ook graag meer over deze functie.

Functie-eisen

  • beschikbaar in het weekend + koopavonden
  • representatief
  • diploma tot contactlenzenspecialist

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever Bootsmans Optiek heeft inmiddels twee vestigingen in Friesland, maar is voor de locatie Burgum op zoek naar een nieuwe collega. In totaal zijn er ongeveer 10 medewerkers werkzaam, op de vestiging waar jij komt te werken zijn er circa 5 medewerkers werkzaam. Het bedrijf waar je gaat werken, is een fijne werkplek met een informele, gezellige sfeer. De collega's zijn hecht en ze zullen je met open armen ontvangen. Een leergierige medewerker krijgt alle ruimte om meer over het vak te leren en zich verder te ontwikkelen. Volop kansen, sta jij te popelen om aan de slag te gaan? De winkel is op zondag en maandag dicht ,dus altijd 2 dagen achter elkaar weekend en bij toerbeurt ben je ook nog de zaterdag vrij!

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor ongeveer 25 tot 32 uur per week. Je krijgt in eerste instantie een contract voor 6 maanden, je contracturen vast op papier krijgen is in overleg mogelijk. Als het dienstverband bevalt van beide kanten, dan krijg je een contract voor onbepaalde rechtstreeks bij de opdrachtgever. Jouw werkdagen en werktijden zijn in overleg, maar hangen samen met de openingstijden van de winkel, deze liggen tussen dinsdag en zaterdag. Dit houdt ook in dat je bereid bent om tijdens de koopavond op vrijdagavond en op zaterdagen te werken. Dit zal niet elke week voorkomen maar jullie zorgen er als team voor dat de diensten eerlijk worden verdeeld. Het loon is conform cao en komt op € 15,- à € 16,- bruto per uur. Daarnaast krijg je een km vergoeding van 0,19 a km.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als contactlensspecialist bij de Bootsmans Optiek in Burgum? Solliciteer dan voor 3 november. Heb je nog vragen over de vacature 'Contactlensspecialist Pearle'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via