Vacature: Administratief medewerker inkoop

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Krijg jij energie van het administratief vastleggen van de gemaakte afspraken en het opvolgen en regelen hiervan? Kun jij snel schakelen en hou je van afwisseling in je werk? Ben jij op zoek naar een fulltime functie bij een internationaal bedrijf in Noord-Nederland? Dan zoeken wij jou!

Een van de inkopers van jouw team heeft de deal afgerond en dan begint als administratief medewerker inkoop jouw uitdaging. Het zorgdragen dat de deals volgens de gemaakte afspraken worden omgezet in de aflevering van de goederen in het magazijn.

Je maakt de bestellingen aan en bevestigt de gemaakte afspraken naar de externe en interne partijen. Daarbij zorg je voor heldere communicatie en zorgvuldige administratieve afhandeling. In overleg met de afdeling Finance zorg je voor de betaling aan leveranciers. Samen met je collega’s van afdeling expeditie verzorg je het transport van de bestellingen – waar dan ook ter wereld – zodat de ingekochte elektronica onbeschadigd en volgens de gemaakte afspraken naar onze organisatie in Leek komt. Gaan zaken toch even anders dan je had afgesproken ook dan ben jij diegene die pro-actief actie onderneemt naar de diverse partijen.

Kortom jij bent de administratieve spin in het web om alles in goede banen te leiden.

Functie-eisen

Je bent zowel administratief als communicatief  vaardig en je voelt je prettig om in een internationale omgeving samen met je team dagelijks de schouders er onder te zetten.

  • zelfstandig werken en weet prioriteiten te stellen. Tevens ben je nauwkeuring en kun je goed overweg met artikelnummers.
  • goede beheersing van de Engelse en bij voorkeur ook Duitse taal (in woord en geschrift).
  • een MBO+ werk- en denkniveau en een goede beheersing van Excel

Over het bedrijf

Het inkoopteam is een belangrijke schakel in de succes story van onze opdrachtgever. Het team bestaat uit twee inkopers, twee collega’s die zich bezighouden met de administratieve afwikkeling van de deal en opvolging hiervan en de Team Manager Purchase waaraan je rapporteert.  

Wat wij bieden

Wij bieden je een afwisselende fulltime functie in een economisch gezond bedrijf met veel internationale klanten en groeipotentie. Naast een dynamische en informele bedrijfscultuur met uitdagende projecten bieden wij een goede werksfeer, uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals voldoende verlofdagen met een marktconform salaris en pensioenregeling.

Ben jij na het lezen van dit profiel enthousiast geworden en denk jij de kandidaat te zijn waarnaar we op zoek zijn? Solliciteer dan voor 5 november aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de functie van "administratief medewerker inkoop" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via