Vacature: Medewerker (verkoop) binnendienst

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Tolbert
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij kunt als medewerker (verkoop) binnendienst aan een gloednieuw hoofdstuk van je carrière beginnen. Lees snel verder en word enthousiast!

Met een klein team heeft onze opdrachtgever een leidende positie ingenomen. Dankzij dat kleine team zijn de lijnen kort en kan snel geschakeld worden. Bovendien kun je (samen) zaken voor elkaar krijgen. Je hebt zeggenschap, verantwoordelijkheid en een duidelijk aandeel in het grotere geheel. Jouw werk doet ertoe! 

Je komt terecht in een dynamische omgeving. Iedereen stimuleert elkaar en ieder heeft een eigen specialiteit. Jij staat met plezier in de showroom. Daarna beantwoord je gerust een aantal telefoontjes. De afhandeling van e-mailberichten zie je niet als een last, maar als een kans. Een kans om de klanten, jezelf en het team een goed gevoel te bezorgen. Met de juiste woordkeuze, een vriendelijke aanpak en daadwerkelijk een gericht antwoord.

Functie-eisen

  • slimme mbo'er of hbo'er met relevante werkervaring
  • basiskennis van programma’s als Word, Outlook en Excel
  • leergierig en enthousiast
  • communicatief vaardig
  • klantvriendelijk en klantgericht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is altijd op toekomst gericht, want gisteren is geweest. Het gaat om morgen, overmorgen en volgende week, maar wel altijd scherp blijven. Wat die toekomst betreft, het lijkt onze opdrachtgever ontzettend tof als jij daar deel van uitmaakt. Dat je hun met jouw talenten raakt. 

Op het werk heerst een open cultuur waarin je kunt zeggen wat je wil. Daadkracht en meedenken wordt beloond.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met een afwisselend takenpakket waarbij aantrekkelijke voorwaarden van toepassing zijn. Tel erbij op dat we doorgroeimogelijkheden bieden. Misschien word jij de bedrijfsleider van een miljoenenbedrijf? Het is nog niet zo’n gekke gedachte. Sluit je aan bij onze opdrachtgever voor een tof vervolg van je carrière.

Solliciteer voor 5 november aanstaande door te klikken op onderstaande button. Voor meer informatie of vragen over de vacature van "medewerker (verkoop) binnendienst" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via