Vacature: Operator

  • Salaris €2600,-
  • Aantal uren per week 34 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Vind jij het geen probleem om in ploegen te werken en heb jij ervaring in de procesindustrie? Lees dan snel verder, want dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een operator in 5-ploegen. Als operator ben je de schakel in het productieproces en ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor een optimaal verloop van dit proces. Werkzaamheden die je als operator uitvoert zijn: het besturen van diverse installaties, voorkomen en verhelpen van storingen en productieprocessen aansturen. Ook het voorbereiden van grondstoffen en de ontvangst en afhandeling van deze grondstoffen behoort tot jouw takenpakket.

Wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige operator met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt graag samen met collega's aan een optimaal resultaat en tijdens de werkzaamheden hou je ten alle tijde rekening met de geldende voorschriften op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.  

Functie-eisen

  • ervaring als operator
  • aantoonbare ervaring in de procesindustrie 
  • in het bezit van een VCA certificaat 

Over het bedrijf

Een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het opwerken van niet recyclebare afvalstromen tot bruikbare materialen, waarmee primaire grondstoffen en fossiele brandstoffen worden vervangen. De alternatieve grond- en brandstoffen worden in diverse industriële processen ingezet. Het bedrijf kenmerkt zich door een informele werksfeer, haar betrokkenheid en professionaliteit. 

Wat wij bieden

Een baan als operator in 5-ploegendienst met uitzicht op een vast dienstverband. Je treedt rechtstreeks in dienst bij de klant! Daarnaast zijn er ruime ontwikkelmogelijkheden binnen de organisatie. Je salaris komt uit op €2.600 per maand exclusief een ploegentoeslag van 28%. 

Ben jij onze nieuwe operator? Neem dan gelijk contact op met Abiant Spijk! Reageren kan tot en met 5 november. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk via 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via