Vacature: Timmerman

  • Salaris Tussen € 11,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Zwiggelte
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Weet jij van aanpakken en werk je graag in de bouw? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Benieuwd naar de functie? Lees dan snel deze vacature, want wij zijn op zoek naar timmerman voor het bouwen van agrarische stallen en schuren.

Het bouwbedrijf waar jij voor komt te werken is een specialist in de agrarische bouw, vooral op het gebied van pluimvee. Als timmerman bouw je samen met een collega met name pluimveestallen. Jouw werkzaamheden hierbij zijn uiteenlopend, de ene dag plaats je een muur en de andere dag ben je bezig met het plaatsen van lichtplaten op het dak. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de Noordelijke provincies. Bij voorkeur ben je dan ook woonachtig in de regio Zwolle, Assen en Hardenberg.

Heb je nog niet zoveel ervaring? Geen probleem, ook dan zijn er mogelijkheden bij deze opdrachtgever!

Functie-eisen

  • afgeronde opleiding richting bouw (bij voorkeur)
  • VCA-certificaat (of bereid te behalen)
  • rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in de provincie Overijssel en gespecialiseerd in agrarische bouw. Naast de pluimveestallen bouwen ze ook complete rundvee,- varkens,- en kalverstallen. Door de jarenlange ervaring worden er kwaliteitsvolle stallen neergezet.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime werkplek bij een opdrachtgever waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen als timmerman. Op de lange termijn is de kans aanwezig dat je wordt overgenomen door de opdrachtgever. Je ontvangt een salaris conform cao Bouw. De hoogte van het bruto uurloon ligt tussen de € 11,- en € 18,- en is mede afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en werkervaring.

Wil jij graag als timmerman aan het werk in de agrarische bouw? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk, maar voor 4 november op deze vacature. Wil je meer informatie over de vacature "timmerman"? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via