Vacature: Straler

  • Salaris Tussen € 2400,- en € 2700,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als straler heb jij al de nodige werkervaring opgedaan. Stralen is echt jouw passie! Ben je daarnaast op zoek naar een baan voor langere periode? Reageer dan snel! 

Wegens de pensioengerechtigde leeftijd van de huidige straler, is het bedrijf op zoek naar een nieuwe collega. Als ervaren straler weet jij precies welke delen gestraald moeten worden, dat lees je af van een order of tekening. Vanuit een cabine met speciale apparatuur (straalpistool) ga je metalen constructies zandstralen. Je zorgt ervoor dat oneffenheden weg gestraald worden zodat er een mooi egaal oppervlak op de producten ontstaat. Verder zorg je ervoor dat jouw werkplek altijd in goed verzorgde staat is en dat de gereedschappen en de machines goed onderhouden blijven. Daarnaast los je zelfstandig kleine storingen op en verricht je eventuele reparaties.

Functie-eisen

  • ervaring als straler
  • zelfstandig kunnen werken
  • kwaliteitsbewust

Over het bedrijf

Het bedrijf houdt zich bezig met het duurzaam maken van staalproducten d.m.v. thermisch verzinken en aanbrengen van hoogwaardige poedercoatsystemen. De werkzaamheden zijn in dagdienst, maandag tot en met vrijdag van 07.00 - 16.15 uur. Op vrijdag wordt er tot 13.30 uur gewerkt, dus je hebt al vroeg weekend!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende functie voor langere periode, op termijn bestaat de mogelijkheid dat je wordt overgenomen door onze opdrachtgever. Je ontvangt een loon dat zal liggen tussen de  € 2400,- en € 2700,- bruto per maand. De hoogte van het loon is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. 

Ben je enthousiast geworden en zie je een toekomst als straler bij een groeiend bedrijf helemaal zitten? Reageer dan voor 3 november! Wil je graag meer informatie over de vacature van "straler"? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Emmen op het telefoonnummer 0591 70 11 01.

Deel deze vacature via