Vacature: Schoonmaker kantoorpanden Drenthe

  • Salaris €11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Abiant Beilen is op zoek naar schoonmakers voor verschillende locaties rondom Beilen, Assen en Westerbork. Ben jij op zoek naar een leuke (bij) baan en wil je graag aan het werk als schoonmaker. Reageer dan snel op deze leuke vacature. 

Voor diverse schoonmaakbedrijven zijn wij op zoek naar gemotiveerde schoonmaakmedewerkers. Je gaat verschillende kantoorpanden en gebouwen schoonmaken in de driehoek Beilen, Assen of Westerbork. Jouw werkzaamheden bestaan uit stofzuigen, schoonmaken van bureaus en het reinigen van sanitair, kantine en vloeren. Afhankelijk van jou wensen en beschikbaarheid kunnen wij bekijken voor welke panden je in aanmerking kunt komen. Dit alles is afhankelijk van jouw beschikbaarheid en vervoer. De werkzaamheden kunnen zowel overdag als buiten kantoortijden plaatsvinden.

Functie-eisen

  • woonachtig in omgeving Beilen, Westerbork en Assen
  • in bezit van eigen vervoer

Over het bedrijf

Wij zoeken schoonmakers bij diverse opdrachtgevers in Beilen, Assen en Westerbork. De opdrachtgevers zijn voornamelijk schoonmaakbedrijven.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een flexibele werkplek waar we samen kijken welke werktijden het beste bij jou passen. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 11,83 en € 13,50 per uur conform cao schoonmaak,- en glazenwassersbedrijf. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring in de schoonmaak. Ben jij dé kandidaat voor de vacature schoonmaker kantoorpand? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature en start op korte termijn. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via