Vacature: Machinist Mobiele Torenkraan

  • Salaris Tussen € 13,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 60 uur
  • Standplaats Harlingen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Zoek jij graag de grote hoogtes op? Start dan als Machinist Mobiele Torenkraan bij een gezellig, open familiebedrijf wat gespecialiseerd is in speciaal transport. 

Het familiebedrijf is gevestigd in Harlingen. Jouw werkdag start rond 6 a 7 uur in de ochtend. Je kunt fulltime aan de slag bij deze opdrachtgever. Je werktijden liggen niet helemaal vast, het hangt een beetje van de opdracht/dag af. Het is dan ook zeker zo dat je moet open staan om af en toe te overwerken om een klus te klaren. Deze overuren compenseer je in de volgende dagen weer waardoor je dan een keer eerder klaar bent. 

Opleiding(mogelijkheden)

Om als Machinist Mobiele Torenkraan aan de slag te gaan heb je de opleiding TCVT Machinist Mobiele Torenkraan nodig. Ook heb je je VCA nodig. Heb je dit nou nog niet, geen enkel probleem! Als jij bereid bent om deze beide te behalen, dan helpen we je daar graag bij. Zo heb je een perfecte start in deze branche en kun je fluitend de toekomst in.
Wel is het nodig om alvast je C-rijbewijs te hebben. Mocht je CE hebben, is het nog mooier. Dit is echter geen verplichting. 

Functie-eisen

  • Je hebt een goede motivatie om aan de slag te gaan;
  • Je ziet het werk;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je bent flexibel;
  • Je hebt geen 8-17 mentaliteit. 

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in Harlingen en is sinds 2007 actief. Het is een echt familiebedrijf wat staat voor openheid, rust, regelmaat en langdurige relaties. De kantoordeur staat altijd open, de eigenaren zijn toegankelijk. Om de eigenaar te citeren: ''It hindert jir allegear neat.'' oftwel "we doen hier niet zo moeilijk".
De werkzaamheden vinden in heel Noord-Nederland plaats. Genoeg afwisseling dus. De werkdag begint tussen 6 en 7 uur 's ochtends en je vertrekt vanuit kantoor naar locatie. 

Wat wij bieden

Je gaat aan de slag bij een prachtig, warm familiebedrijf waar je voor langere tijd aan de slag kan. Indien gewenst kun je opgeleid worden tot Mobiele Torenkraanmachinist. Je wordt verloond volgens de cao Beroepsgoederenvervoer. Je zult tussen de 10,67 - 15,62 per uur verdienen, op basis van je ervaring. 

Deel deze vacature via