Vacature: Isolatiemonteur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Jij brengt in deze functie isolatie aan in de muren van renovatie- en nieuwbouwhuizen. Help jij mee om woningen duurzamer te maken door deze samen met je collega vakkundig te isoleren? Je werkt projectmatig bij grotere klussen samen met je collega`s om ervoor te zorgen dat alle huizen tip top in orde worden afgeleverd. Het PUR-schuim zal door jou met een spuitpistool op het te isoleren oppervlak worden gespoten en deze dicht dan alle kieren, spleten en hoeken en gaten voor een duurzame isolatie.

We zoeken een enthousiaste medewerker die flexibel is ingesteld en die met een proactieve werkhouding de werkdag wel door komt. We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en gemotiveerd aan de slag gaat en voor elk probleem wel een oplossing weet te vinden. Goede en duidelijke communicatie, respect en vakmanschap zijn sleutelwoorden bij jouw nieuwe werkgever. 

Zie jij jezelf dit werk wel doen? Schroom dan niet en reageer direct! 

Functie-eisen

  • In bezit van rijbewijs BE
  • Bereid het vak te leren en/of reeds ervaring in isoleren

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever houd zich bezig met het isoleren van nieuwbouw woningen en renovatie klussen. Het is een jong en groeiend bedrijf met in de toekomst leuke nieuwe projecten waar jij natuurlijk onderdeel van zal zijn. 

Wat wij bieden

Een leuke diverse baan waarbij jij helpt om woningen duurzaam te maken. Je ontvangt een salaris tussen € 12,- en € 16,- bruto per uur. Zie jij jezelf helemaal in de vacature Isolatiemonteur  solliciteer dan gelijk of in ieder geval voor 30 december 2022.

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-549 28 40.

Deel deze vacature via