Vacature: Grondwerker Groningen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Er zijn verschillende projecten in de buurt van Groningen waar wij doorlopend extra grondwerkers voor zoeken. Je legt en verwijdert leidingen, kabels, riolering en glasvezelnetwerken. Dit doe je samen met collega grondwerkers en kraanmachinisten. Samenwerken is erg belangrijk in deze functie. Je herstelt bijvoorbeeld de bestratingen en je kan de kraanmachinist helpen of wanneer mogelijk voer je zelf ook de kraanwerkzaamheden uit. Jij wilt graag goed en snel resultaat zien in het werk en dat is waarom deze vacature als grondwerker helemaal geschikt is voor jou. 

Functie-eisen

  • Je bent een echte aanpakker en teamplayer
  • VCA (of bereid deze te behalen, dat kan via Abiant!)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een wegenbouwbedrijf met ruim 65 jaar ervaring. Zij houden zich bezig met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van infrastructurele projecten. Daarnaast adviseren ze opdrachtgevers om het beste resultaat te behalen. Werken oplossingsgericht, waarbij ze anticiperen op vragen van relaties. Aan innovatie hechten zij veel waarde. Ook volgen ze veranderingen in de sector op en op die manier kunnen ze hun producten en diensten ontwikkelen om een hoge kwaliteit te garanderen.

Wat wij bieden

Je krijgt een contract via Abiant en ontvangt een uurloon tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur, conform de CAO van het bedrijf waar je aan de slag gaat. Kom jij graag in aanmerking voor deze vacature als Grondwerker? Je kunt snel starten in deze functie. Solliciteer daarom direct maar in ieder geval voor 2 december 2022. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Groningen. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 050 - 549 28 40.

Deel deze vacature via