Vacature: Grondwerker kabels en leidingen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Borger
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een grondwerker voor het trekken van internet,- en glasvezelkabels. Kun jij niet stilzitten en hou je van aanpakken? Reageer dan snel op deze vacature.

Je gaat samen met een minikraanmachinist samenwerken. Jij gaat internet en glasvezelkabels aanleggen onder de grond, als eerst moet je het straatwerk open breken. Vervolgens ga je gleuven graven en leg je buizen in de gleuven. Je gaat daarna assisteren bij het inblazen van de kabels. Met behulp van een compressor wordt onder hoge druk de glasvezelkabel door de ondergrondse buis geblazen. Als laatst ga jij ervoor zorgen dat het straatwerk hersteld wordt in de staat zoals het was. 

Je bent aan het werk vanaf 7:30 uur tot 17:00 uur. De werkzaamheden bevinden zich door het gehele land, het kan dus voorkomen dat je moet overnachten als je verder van huis werkt. Daar krijg je een vergoeding voor door onze opdrachtgever. Je komt bij verschillende klanten thuis of op het bedrijf. Om die reden is het van belang dat je communicatief vaardig bent en er verzorgd eruit ziet. Heb je geen ervaring als grondwerker maar zie je dit werk wel zitten? Geen probleem! Ervaring is voor dit werk niet van belang. Wat wel van belang is, is een aanpakkersmentaliteit. Het werk wat je verricht is fysiek werk, dus je moet wel in staat zijn dit te kunnen doen.

Functie-eisen

  • In staat fysiek werk uit te voeren
  • Je bent in het bezit van een vca-certificaat (of bereid te behalen)
  • Je beschikt over rijbewijs B

Over het bedrijf

De opdrachtgever plaatst alarm,- brand,- en camerabeveiliging en biedt daar ook ondersteuning in. Ze lopen graag voorop door met de nieuwste technieken te werken. Het is een jong en erg ambitieus bedrijf, dat volop in ontwikkeling is. De opdrachtgever is gevestigd in Borger, het werk van het plaatsen van alarm,- brand,- en camerabeveiliging wordt voornamelijk bij particulieren uitgevoerd.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie als grondwerker voor langere periode. Je wordt betaald conform de cao Klein metaal en ontvangt een bruto uurloon tussen de € 12,- en € 15,- bruto per uur. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd ervaring als grondwerker.

Wil jij graag aan de slag als grondwerker kabels en leidingen? Solliciteer dan zo snel mogelijk op deze vacature! Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature 'grondwerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via