Vacature: Verhuizer (Oproepwerk)

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau MavoHavoVwo

Over de functie

Onze opdrachtgever in Groningen is voor de komende periode op zoek naar verhuizers die op oproep beschikbaar zijn. Als verhuizer ga je samen met je collega’s aan de slag bij zowel particuliere -  als bedrijfsverhuizingen. Je komt te werken voor een bedrijf met een modern wagenpark en schone verhuiswagens. Jij bent servicegericht, netjes op andermans spullen en een echte aanpakker. Als verhuizer help je mee met het in- en uitpakken van dozen, het (de)monteren van kasten en meubliair en het verplaatsen van alle goederen van locatie A naar locatie B.

Jij bent servicegericht, netjes op andermans spullen en een echte aanpakker. Daarnaast ben je op zoek naar een flexibele (bij)baan. Zeg jij nu ja? Dan is deze vacature als oproepmedewerker verhuizer net wat voor jou. Laat je gegevens achter! 

Functie-eisen

  • Woonachtig in en rondom stad Groningen
  • Flexibel beschikbaar voor oproepwerk 
  • Fysiek fit om alle goederen te verhuizen 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een verhuisbedrijf in Groningen. Zij verzorgen particuliere en zakelijke verhuizingen in het noorden met de focus op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Als verhuisbedrijf denken zij graag mee en nemen zij het werk voor de klant uit handen. Zij willen de klant geheel ontzorgen tijdens een verhuizing en de klant snel thuis laten voelen in het nieuwe onderkomen van de klant. Zij zijn sterk in verhuiswerk!

Wat wij bieden

De verhuizer die we zoeken is servicegericht en een echte aanpakker. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen de € 10,- en € 12,- zijn.

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature of ken je iemand die goed zou kunnen doen? Solliciteer dan voor 2 december 2022 of neem contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-549 28 40.

Deel deze vacature via