Vacature: Melker / medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Annen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste melker op een melkveehouderij in Annen. Heb jij ervaring als melker en ben je op zoek naar een leuke werkplek? Reageer dan snel op deze vacature!

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een melker voor een melkveebedrijf in Annen. Jij gaat de koeien opsluiten in de wachtruimte en begeleid de koeien de melkstal in. Wanneer de laatste koe is gemolken maak je de 2 keer 8 visgraad melkstal schoon. De opdrachtgever heeft ongeveer 100 melkkoeien en worden 2 keer per dag gemolken. In de ochtend en in de avond. De ochtend melking start om 07:00 uur en de avond melking start rond 18:00 uur. Een melkbeurt duurt ongeveer 2 uur.

Er wordt gekeken naar jouw beschikbaarheid en aan de hand daarvan wordt je ingepland voor ochtend of avond melkingen. Omdat het melkveebedrijf moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken is ben je in het bezit van eigen vervoer.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring als melker
  • eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bevind zich in Annen, en heeft ongeveer 100 melkkoeien en jongvee. De melkstal is een 2 keer 8 visgraad stal, en de koeien worden 2 keer per dag gemolken.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke bijbaan op een leuk melkveebedrijf in Annen. Het bruto uurloon betreft tussen de € 10,67 en € 14,- per uur conform cao dierhouderij productiegericht. Dit bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en heb je ervaring als melker? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start morgen nog als melker. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via