Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wij zoeken een avondmelker voor onze opdrachtgever in Emmen. Heb jij ervaring in het melken van koeien? Lees dan gauw verder!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een melker. Het melkveebedrijf is ongeveer 10 km vanaf Emmen gevestigd. Er zijn op het bedrijf ongeveer 250 koeien die gemolken moeten worden, dit ga jij zelfstandig doen. Voordat je gaat melken sluit je de koeien op in een wachtruimte, daarna begeleid je de koeien de 2 keer 13 visgraad melkstal in. Wanneer de laatste koe gemolken is maak je de melkstal schoon. Jij wordt 3 a 4 keer per week ingepland, dit is van maandag t/m vrijdag. De koeien worden tussen 17:00 en 20:00 gemolken, een melkbeurt duurt ongeveer 3 uur. Wil je graag vaste avonden melken? Dat kan zeker besproken worden. 

Het melkveebedrijf is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer, het is daarom erg gunstig dat je beschikt over eigen vervoer. 

Functie-eisen

  • beschikbaar op maandag t/m vrijdag in de avonduren
  • aantoonbare ervaring als melker
  • eigen vervoer

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf is gevestigd nabij Emmen en heeft zo'n 250 koeien die worden gemolken. De koeien worden gemolken in een 2 keer 13 visgraad melkstal.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een erg leuke bijbaan als melker op een net melkveebedrijf in de omgeving van Emmen. Je ontvangt, bij 21 jaar en ouder, een bruto uurloon tussen de € 10,- en € 14,- per uur conform cao dierhouderij. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en heb je ervaring als melker? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start op korte termijn als melker. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via