Vacature: Procescoördinator

  • Salaris Tussen € 3000,- en € 4300,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij verantwoordelijk ingesteld en is strategisch denken voor jou niet meer dan normaal? Ben jij een echte ambassadeur voor de kwaliteit? Start dan als proces coördinator in Groningen.

Als proces coördinator ben je ondersteunend aan een afdeling van een aannemerscombinatie. De aannemerscombinatie waar je komt te werken is verantwoordelijk voor de aanleg/bouw van de zuidelijke ringweg in Groningen. In jouw functie ben je bezig met het proces, je hebt geen verantwoordelijkheid voor de uitvoering en opvolging. Wel ben je bezig met bijvoorbeeld de analyse van afwijkingen in het plan, het opstellen en bewaken van het proces en draag je zorg voor de documentplanning. 

Al met al ben jij een belangrijke spin in het web! Mocht je woonachtig zijn in de omgeving Groningen, dan weet je als geen ander hoe belangrijk de aanleg van de zuidelijke ringweg is en welke invloed dit heeft op de infrastructuur in de stad. Over elke stap, elk detail, moet goed worden nagedacht over welke consequenties dit met zich mee brengt. Is er iets niet op tijd klaar door slecht weer, personeelstekort of andere oorzaken? Jij bent er van op de hoogte en je weet welke invloeden dit heeft op het proces en welke wijzigingen er doorgevoerd moeten worden om alles soepel te laten blijven lopen.
Kortom: jij weet welke wegen er moeten worden bewandelt om de nieuwe weg door Groningen soepel aan te leggen. 

Als persoon sta jij voor kwaliteit. Je bent daarnaast stressbestendig, resultaatgericht, kostenbewust en hebt praktisch inzicht. 

Functie-eisen

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Opleidingsniveau HBO

Jij beschikt over kennis van: 

  • System Engineering
  • Risicomanagement
  • Planning

Over het bedrijf

De opdrachtgever waar je aan de slag gaat is een zogenoemd aannemerscombinatie. Dit houdt in dat er 6 aannemers samen werken om de klus te klaren. De aannemers komen grotendeels uit de Noordelijke provincies zodat de werkgelegenheid ten goede komt van deze provincies. De aannemers handelen voor deze klus onder 1 naam, dus 1 opdrachtgever. Het bedrijf pakt alle onderdelen van de aanleg van de ringweg aan. Zo leggen ze bijvoorbeeld tijdelijke wegen aan zodat het verkeer goed kan worden doorgeleidt en ondertussen de werkzaamheden aan de ringweg door kunnen blijven gaan. Zo vangen ze 2 vliegen in 1 klap. Er wordt gewerkt om de bereikbaarheid van Groningen en omgeving te verbeteren. Tijdens deze werkzaamheden zorgen ze er ook voor dat de bereikbaarheid nu niet minder wordt. Het idee is dat het huidige project in 2024 afloopt.

Wat wij bieden

Je komt te werken in een dynamische organisatie waar een prettige werksfeer is. Je krijgt een afwisselende functie waar je je kwaliteiten voldoende tot uiting kunt brengen. Je kunt fulltime aan de slag en afhankelijk van jouw kennis en ervaring verdien je een salaris tussen de 3000 en 4300 per maand. 

Meer informatie of vragen? Neem vooral contact op! De contactpersoon voor deze functie is Stephanie Dijkstra, te bereiken op sdijkstra@abiant.nl of via telefoonnummer 06-17304701.

Deel deze vacature via