Vacature: Receptiemedewerker Groningen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als receptiemedewerker zorg jij voor een top beleving van onze gasten bij hét family entertainment center van Groningen! Jij zorgt als eerste voor een warm welkom voor onze gasten. Je controleert de reservering en tegelijkertijd beantwoord je de telefoon, neem je de mail door en controleer je de online boekingen. Het family entertainment center kent ruime openingstijden en in het weekend is het altijd gezellig druk. Het is daarom cruciaal dat je ook in de weekenden beschikbaar bent om ingeroosterd te worden.

Wij zoeken een enthousiaste persoonlijkheid die klantvriendelijk is en past bij ons gezellige receptieteam. Ben jij nauwkeurig en ga jij gestructureerd aan het werk? Dan zoeken wij zeker naar jou! 

Het betreft een parttime functie waarbij je voor een langere tijd aan het werk kan. Belangrijk om te weten is dat je voornamelijk in de avonden en weekenden gaat werken en je ongeveer 1 tot 3 diensten per week werkt (15-20 uur per week ongeveer) met werktijden tussen 12:00 en 01:00 uur.

Functie-eisen

  • Minimaal 18 jaar
  • Beschikbaar in avonden en weekenden
  • Klantvriendelijk en servicegericht
  • Beheersing van de Nederlandse taal; Duits en Engels is een pré

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een uitdagende indoor kartbaan met supersnelle karts en een gezellige bowlingcentrum met 10 banen. Daarnaast zijn er diverse horecagelegenheden zoals een restaurant, bruine kroeg en een bowling café. Er werken in totaal meer dan vijftig medewerkers op de verschillende afdelingen. De kernwaarden van het bedrijf zijn fun, warmte en gezelligheid! Zeg nou zelf, wie wil daar nou niet werken?

Wat wij bieden

Wij bieden een parttime functie waarbij je langere tijd aan het werk kan. Het is een flexibele baan met piekmomenten. Je komt te werken bij een gezellig receptieteam met gemotiveerde en vrolijke collega`s. Het bruto uurloon ligt tussen de € 10,- en € 12,- per uur afhankelijk van je ervaring. Ben jij de Receptiemedewerker die wij zoeken? Solliciteer direct maar in ieder geval voor 16 december 2022.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Groningen. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 050 - 549 28 40. 

Deel deze vacature via