Vacature: Reiniger luchtkanalen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij graag bezig bij verschillende bedrijven? En ben je een echte aanpakker? Voor een opdrachtgever in Beilen zijn wij op zoek naar een luchtkanalen reiniger. 

Je gaat samen op pad met een onderhoudsmonteur, de werkzaamheden bevinden zich voornamelijk bij fabrieken en overheidsinstellingen. Jij gaat samen met de monteur onderhoud verrichten aan diverse klimaatsystemen. De monteur verzorgt de onderhoudswerkzaamheden, jij gaat de monteur vooral ondersteunen door luchtkanalen te reinigen. Dit doe je met een borstel of hogedrukreiniger, het is van belang dat dit gebeurd zodat de luchtkanalen weer optimaal kunnen functioneren. Je wordt vooral ingezet in de Noordelijke provincies, je hebt geen ervaring nodig voor deze functie. Wel is het van belang dat je altijd je goeie humeur mee neemt naar het werk, representatief bent en dat je gemaakte afspraken na komt. 

Functie-eisen

  • Rijbewijs B
  • VCA certificaat
  • Eigen vervoer

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een bedrijf dat andere bedrijven en overheidsinstelling ondersteund bij het creëren van een veilige- en gezonde werkomgeving op het gebied van water en lucht. Door onderhoud en bescherming besparen overheden en bedrijven op hun energieverbruik, en het zorgt voor een veilige en gezonde werkomgeving. Dit zorgt er weer voor dat de werknemers een hogere arbeidsproductiviteit hebben en met plezier naar hun werk gaan. Wanneer het gaat om veilig water, gaat het niet alleen om leidingwater, maar ook om het proceswater voor koel- en luchtbehandelingsinstallaties. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan in een dynamisch bedrijf. Bij goed functioneren behoort een vast contract op termijn tot de mogelijkheden. Het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 11,- en € 14,-. Ben je technisch onderlegd en leergierig ingesteld? Dan bestaat de mogelijkheid om door te groeien tot hulpmonteur. 

Is de vacature voor reiniger luchtkanalen jou op het lijf geschreven en beschik jij over de aanpakkersmentaliteit waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan zo spoedig mogelijk, maar voor 28 november op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via