Vacature: Ervaren melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Ten Boer
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Werk jij het liefst zelfstandig en heb je veel gevoel bij melkvee? Dan is deze vacature wellicht wat voor jou!

Ben jij een ervaren melker die het liefst zelfstandig werkt? Dan kan jou dienst al snel beginnen. Je gaat werken aan de hand van een rooster welke vooraf overlegd en vastgesteld wordt. Je gaat in dit rooster drie melkbeurten per week oppakken. De koeien haal je zelf op uit het land of uit de stal voor je kunt beginnen aan je melkbeurt. Hierna worden de koeien gemolken aan de hand van een 2x14 swing. Wanneer de melkbeurt voorbij is zorg jij ervoor dat de werkplek schoon en opgeruimd achter gelaten wordt.

Functie-eisen

  • Enige ervaring op een melkveebedrijf
  • Zelfstandig kunnen werken

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een melkveehouderij in de omgeving van Groningen. Hier worden ongeveer 140 melkkoeien gemolken.. Zij zijn op zoek naar extra collega's om de roosters volledig te kunnen opvullen/aanvullen.

Wat wij bieden

Ga jij starten in deze vacature 'Ervaren Melker'? Dan wordt je beloond conform cao dierhouderij waarbij je een salaris gaat verdienen tussen de € 10,- en 13,- bruto per uur. Ben je jonger dan 21 jaar, dan krijg je een bruto uurloon passend bij jouw leeftijd. 

Laat snel aan ons weten dat jij de kandidaat bent die wij zoeken! Dit kan door te solliciteren voor 26 november maar wacht niet te lang want we komen graag zo spoedig mogelijk met jouw in contact! Wil je eerst nog meer informatie, dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via