Vacature: Medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 8 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben je bekend met de werkzaamheden op een melkveebedrijf? Ben je 1 dag in de week beschikbaar? Kom dan werken bij onze opdrachtgever in Beilen.

Je komt te werken op een melkveebedrijf met zo'n 170 melkkoeien. Deze koeien worden gemolken in 3 melkrobots. Jij zorgt ervoor dat de melkrobot schoon wordt gemaakt. Tevens maak je de ligboxen en klaverboxen schoon en ga je het jongvee verhokken. Je voert de koeien en kalveren, legt de voerbult bloot en helpt mee met de klauwverzorging. We zoeken een medewerker voor 1 dag in de week, bij voorkeur op donderdag of vrijdag.

Functie-eisen

  • ervaring met koeien en kalveren
  • 1 dag in de week beschikbaar

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een net melkveebedrijf met zo'n 170 melkkoeien. Het melkveebedrijf heeft 3 melkrobots en is gevestigd in Beilen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke baan op een melkveebedrijf in de omgeving van Beilen. Jouw loon ligt, bij 21 jaar of ouder, tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur conform cao dierhouderij productiegericht. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Ben jij op zoek naar een leuke baan en heb je ervaring op een melkveebedrijf? Reageer dan zo snel mogelijk op onze vacature melker en start op korte termijn. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via