Vacature: Leerling werkplaatstimmerman

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Wolvega
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan waar jij een vak kunt leren en waar je voor onbepaalde tijd aan de slag kunt? Je gaat als leerling werkplaatstimmerman bij onze opdrachtgever in Wolvega, volop meewerken aan het maken van prefab woningen. Er zijn ook volop mogelijkheden voor het volgen van een bbl opleiding, ideaal toch? Geld verdienen en daarnaast word ook nog je opleiding geregeld en betaald. Zien wij jou snel?

Voor onze opdrachtgever in Wolvega zijn wij op zoek naar een leerling werkplaatstimmerman houtskeletbouw . Als leering timmerman houtskeletbouw ga je ondersteunen bij het produceren van prefab daken, wanden, dakkapellen en gevelelementen en meer. Samen met jouw collega's werk je aan een productiebaan en verdeel je onderling de verschillende werkzaamheden. Werkzaamheden waar je concreet aan kunt denken zijn; zagen, inpakken, monteren, afmontage, isoleren en framen. Daarnaast zorg je er ook voor dat alles op de juiste plek staat zodat het transport soepeltjes verloopt. Daarnaast pak je alles op wat op je pad komt. De genoemde werkzaamheden voer je uit aan de hand van tekeningen. Voordat het product de werkplaats verlaat voer je een kwaliteitscontrole uit. Het is een super diverse baan waar je volop kansen krijgt voor ontwikkeling. Ook als je denkt o help ik kan dit nog niet is dat geen enkel probleem. Bij gebleken geschiktheid en met de juiste dosis motivatie ben je van harte welkom bij onze opdrachtgever. 

Functie-eisen

  • bereid om te leren
  • bereid om scholing te volgen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat nu bijna 15 jaar en zijn nog volop in ontwikkeling. Ze denken graag mee met hun klanten en zijn zowel verantwoordelijk voor het produceren van prefab elementen als voor de uitvoering op de bouw. Ze denken daarom graag vanuit kansen en mogelijkheden die ze ook gelijk kunnen toepassen. Onder de circa 60 medewerkers van dit bedrijf heerst een informele en gezellige werksfeer. Samen stropen jullie de mouwen op en gaan geen project uit de weg! Het is een jonge trotse organisatie waar je zeker op je plek gaat zitten!

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag waarbij je maandag tot en met donderdag van 07:00 tot 16:00 uur aan het werk bent, op vrijdag werk je van 07:00 tot 12:45. Jouw bruto uurloon ligt tussen de € 13,- en € 18,- bruto per uur (dit is inclusief ATV) op basis van de cao Timmerindustrie. Je ontvangt een reiskostenvergoeding en daarnaast heb je recht op een leuke personeelskorting. Ook persoonlijke ontwikkeling vinden ze hier erg belangrijk en daarom bieden ze bij goed functioneren doorgroeimogelijkheden en functiegerichte cursussen aan. Een contract bij de opdrachtgever ligt voor het grijpen bij goed bevallen van beide kanten.

Wanneer je een bbl opleiding gaat volgen ga je 32 uur per week aan de slag en ga je 1 dag per week naar school. Abiant neemt de kosten van deze opleiding op zich, we gaan een langdurig traject met je aan om je op te leiden tot volwaardig werkplaatstimmerman houtskeletbouwer.

Ben jij de werkplaatstimmerman die we zoeken? Twijfel niet en reageer voor 27 november! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Werkplaatstimmerman houtskeletbouw'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00. .

Deel deze vacature via