Vacature: Regiomanager

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Zoek jij een functie met de perfecte mix tussen commercie en mensgericht werken? Dan zit jij als Regiomanager bij Abiant straks op de perfecte plek!

Met jouw flinke dosis energie en ondernemende mentaliteit haal jij iedere dag het beste uit de business in jouw regio. Vanuit je rol als regiomanager ben je verantwoordelijk voor de vertaling van het strategisch beleid naar de vestigingen en het operationeel resultaat. Je geeft leiding aan de vestigingsmanagers en werkt nauw samen met je collega regiomanager en overige afdelingen. Je bent in staat het beste in je medewerkers naar boven te halen, bent een goede gesprekspartner voor onze klanten en prospects en je zorgt samen met de vestigingsmanagers voor een uitdagend en haalbaar vestigingsplan. Kortom, een afwisselende functie waarin jij alle ruimte krijgt om Abiant succesvol uit te bouwen en nog beter op de kaart te zetten.

Als regiomanager bij Abiant:

 • Weet jij adequaat in te spelen op de veranderingen in onze dynamische branche
 • Ben je samen met je collega eindverantwoordelijk voor het commerciële resultaat van Abiant in de provincie Groningen, Drenthe en Friesland; de verdeling hiervan vindt in goed overleg plaats.
 • Weet je de gestelde doelen te behalen
 • Neem je het voortouw in de acquisitie
 • Inspireer en motiveer je vestigingsmanagers en vestigingen om kansen optimaal te benutten
 • Laat je samen met je collega's zien dat Abiant, ondanks de uitdagingen op de arbeidsmarkt, altijd het beste weet te bereiken voor haar flexmedewerkers en opdrachtgevers

Functie-eisen

Je hebt de ambitie om de gestelde groei te realiseren, je focust je op de koers en je hebt daarbij oog voor de ontwikkeling van onze medewerkers. Je beschikt over competenties als daadkracht, commercieel inzicht en overtuigingskracht. Netwerken, acquisitie en verkoop gaat je gemakkelijk af. Verder ben je creatief en heb je het lef om met je bruisende ideeën aan de slag te gaan. Dit vul je aan met:

 • Hbo/wo werk- en denkniveau
 • 3+ jaar ervaring in een soortgelijke commerciële leidinggevende functie
 • Ervaring in de uitzendbranche

Over het bedrijf

Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Onze medewerkers en opdrachtgevers bedienen wij vanuit elf vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en vanuit de zelfstandige diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie.

 
Abiant is een dynamische en open organisatie, waarin je je snel thuisvoelt. Er is ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. We hebben een sterke teamgeest en iedere 'Abianter' wordt opgenomen in de Abiant-familie. Niet voor niets zijn onze kernwaarden betrokken, oprecht en daadkrachtig. Door onze coöperatieve achtergrond denken wij als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers én voor elkaar.

 

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen. Wij bieden je een fulltime functie in een dynamische en regionaal betrokken organisatie (4 dagen is bespreekbaar) en salaris en arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw kennis en ervaring in de rol van regiomanager.

Sta jij in de startblokken om een volgende stap te zetten? Laat het ons weten en solliciteer op de rol van Regiomanager. Je kunt je sollicitatie richten aan Annet Fruitema, Corporate recruiter via afruitema@abiant.nl. Heb je vragen? Aarzel dan niet op contact op te nemen. Je kunt Annet bereiken op tel 06 10050374.

Deel deze vacature via