Vacature: Verhuizer/ Bijrijder

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Als Verhuizer/ Bijrijder ga je samen met je collega`s dagelijks aan de slag bij particuliere- en bedrijfsverhuizingen. Geen dag is het zelfde en jouw werk is elke dag weer een nieuwe uitdaging. Samen met je collega's ga je aan de slag bij zowel particuliere - als bedrijfsverhuizingen, denk hierbij aan verhuizingen van scholen, verhuizingen van kantoren etc. Jouw doel is de verhuisgoederen netjes en schadevrij over te brengen van A naar B. Het is routinewerk, maar alles eromheen maakt het werk juist zo leuk! Elke dag een andere klus en soms ook met andere collega`s. 

Ben jij goed in Tetris? Of beter gezegd, ben jij degene die de vracht goed en praktisch kan inladen? En vind je het een uitdaging om die ene kast wél door dat trapgat te krijgen? Naast het verplaatsen van verhuisgoederen van het pand naar de verhuiswagen en andersom ben je ook bezig met het (de)monteren van (kantoor)meubilair. Als verhuizer/bijrijder neem je letterlijk werk uit handen voor de klanten. 

Functie-eisen

  • Je bent woonachtig in de omgeving van stad Groningen
  • In het bezit van een echte aanpakkersmentaliteit 
  • Flexibel beschikbaar en fysiek fit 
  • VCA certificaat (of bereidheid deze te behalen via Abiant)

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een jong, modern en groeiend bedrijf. Zij streven ernaar om alle verhuizingen zorgeloos te laten verlopen en doen graag een stapje extra voor de klanten. Jouw nieuwe werkgever bestaat uit verhuisteams met betrokken, geschoolde en vakkundige medewerkers. Onze opdrachtgever is een Erkend Verhuisbedrijf met een lange historie binnen de verhuisbranche. Het familiaire karakter en de klantgerichte houding hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming is uitgegroeid tot een vakbekwaam en gedegen bedrijf. Niet alleen de eigenaren maar juist ook de medewerkers werken dagelijks hard aan dit resultaat. Hier zal jij goed begeleid worden door ervaren medewerkers.

Wat wij bieden

De verhuizer/bijrijder  die we zoeken heeft een goede conditie, is klantvriendelijk en een echte aanpakker. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen de € 11,- en € 12,- zijn. Dus ben jij klaar om aan de slag te gaan, en ben je geïnteresseerd in deze vacature of ken je iemand die goed zou kunnen doen? Solliciteer dan direct of uiterlijk voor 2 december.

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Bel dan naar ons uitzendbureau in Groningen via het telefoonnummer 050-549 28 40.

Deel deze vacature via