Vacature: Allround timmerman

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij de gedreven allround timmerman met oog voor detail? Praktisch ingesteld, klantgericht en beschik jij over echt vakmanschap? Dan hebben wij een mooie functie als allround timmerman bij een bouwbedrijf in de omgeving van Uithuizen.

Als allround timmerman kom je bij dit bedrijf vooral te werken in de nieuwbouw, specifiek vooral vrijstaande huizen en 2 onder 1 kap woningen. In jouw werkzaamheden staat de woonwens van de klant centraal en houdt jij je bezig met het huis van de fundatie tot de oplevering.

Functie-eisen

  • relevante ervaring als timmerman
  • rijbewijs B (BE bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever komt uit de omgeving van Uithuizen en is gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en uitvoeren van duurzame, traditionele woningbouw. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie bij een leuk familiebedrijf met jarenlange ervaring waarbij je naast je eigen bestelwagen ook een compleet elektrisch gereedschapspakket krijgt. Daarnaast ontvang je een loon gebaseerd op jouw kennis en kunde tussen de € 13,- en € 17,- bruto per uur, conform cao. 

Ben jij enthousiast en toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Reageer dan snel op deze vacature, maar uiterlijk voor 28 november. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'allround timmerman'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 9630. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via