Vacature: Operator agrarisch

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij affiniteit met de agrarische sector en word jij gelukkig van goedlopende machines en een goedwerkend productieproces? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in de agrarische sector zoeken wij een operator. Met een divers machinepark worden (inter-)nationale klanten in de agrarische sector beleverd. Als operator bedien jij deze machines en zorg jij ervoor dat het proces efficient, nauwkeurig en kwalitatief hoogwaardig verloopt.

Na het zorgvuldig instellen en opstarten van de machine, inspecteer en controleer je lopende processen nauwkeurig en zelfstandig waarbij de kwaliteit voorop staat. Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het proces en bent kritisch op een hoogwaardig eindresultaat. Veiligheid en kwaliteit staan hierbij altijd voorop. De grote diversiteit aan machines in het productieproces zorgen er voor dat geen dag hetzelfde is. Na een inwerkprogramma ben je in staat zelfstandig de verschillende machines te bedienen. Omdat jij het werkproces het beste kent, draag je zelf actief ideeën en verbeteringen aan. Het komt voor dat je periodiek ander afdelingen ondersteunt. 

Je hebt affiniteit of ervaring in de agrarische sector omdat je binnen dit bedrijf aan de slag gaat met een natuurproduct.

Functie-eisen

Je bent een gemotiveerde, zelfstandige aanpakker. Je houdt ervan om fysiek en nauwkeurig werk uit te voeren in een productie omgeving. Je hebt interesse in het werken met agrarische- / natuurproducten en bent gedreven om het maximale uit de machines te halen. Je staat daarnaast open voor vernieuwing, hebt oog voor detail en bent initiatiefrijk.

Verder heb je bij voorkeur:

  • enkele jaren relevante werkervaring in een productieomgeving
  • je heftruckcertificaat (of je bent bereid deze op kosten van Abiant te halen)
  • affiniteit met de agrarische sector

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever die onder andere toeleverancier is in de agrarische sector. Het is een gezellig en professioneel bedrijf dat internationaal hun klanten voorziet van hun producten. Er wordt hoofdzakelijk in dagdiensten gewerkt.

Wat wij bieden

Wanneer je een positieve kennismaking hebt gehad behoort een contract voor bepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het betreft een structurele vacature, uiteindelijk kun je dus in vaste dienst komen bij onze opdrachtgever. Je salaris ligt tussen de € 11,10 en € 13,71 bruto per uur.

Heb je interesse of nog vragen over deze vacature 'operator agrarisch'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda via 0597 - 59 11 15. Reageren op deze vacature kan tot uiterlijk 28 november, maar het liefst hebben we natuurlijk dat je er niet al te lang mee wacht.

Deel deze vacature via