Vacature: Storingsmonteur autoruiten

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Ben je gek op auto's? Ben je in de avonden en weekenden beschikbaar voor werk? Draag je er graag aan bij dat een autoruit wordt hersteld en de chauffeur weer veilig de weg op kan? Lees dan snel deze vacature want in Assen zijn wij op zoek naar een storingsmonteur autoruiten.

Als storingsmonteur autoruiten ben je werkzaam in de avonden en in het weekend. Wanneer er een melding komt van een gesprongen autoruit ga jij op pad naar de klant. Je vervangt op locatie de ruit voor een tijdelijke noodruit. Vervolgens zorg je dat al het glas uit de auto wordt gehaald met behulp van een stofzuiger zodat de bestuurder en passagiers weer veilig de weg op kunnen. Tevens maak je een afspraak om te gehele ruit te herstellen in de werkplaats. 

Functie-eisen

  • technisch onderlegd
  • beschikbaar in de avonden en het weekend
  • empathisch en zorgvuldig

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren en vervangen van ruiten. Dit wordt op een snelle en vakkundige manier gedaan waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. De organisatie heeft meerdere vestigingen in het land waaronder een vestiging in Emmen en Assen.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een afwisselende en uitdagende baan binnen een aanpakkerscultuur. Je komt te werken in een hecht en gemotiveerd team waarbij een ieder hetzelfde doel heeft. De hoogte van het uurloon ligt tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. Word jij enthousiast van de vacature storingsmonteur autoruiten en ben jij fulltime beschikbaar? Reageer dan voor 29 november op deze vacature. Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen over de vacature storingsmonteur autoruiten? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via