Vacature: (Leerling) blokkenlijmer

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Opende
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Heb jij het altijd al leuk gevonden om met blokken te spelen? Maak er dan nu je werk van door te reageren op deze vacature.

Voor een klussenbedrijf in Opende zijn wij op zoek naar een ervaren blokkenlijmer of iemand die bereid is om het vak te leren en als leerling of assistent wil beginnen. De blokken worden met een kraan (meestal een 'warrybok') verplaatst en op de juiste plek gezet. Hier ga je op den duur mee leren werken. Als lijmer zorg je er voor dat de blokken met specie vast worden gemaakt. Het is van belang dat je nauwkeurig kunt werken, want de blokken moeten recht en netjes vastgemaakt worden voor een strak resultaat. Als (leerling) blokkenlijmer kom je op veel verschillende locaties terecht.

Functie-eisen

  • enige ervaring in de bouw of ervaring als blokkenlijmer
  • geldig VCA-certificaat (of bereid deze te behalen)
  • enthousiast
  • nauwkeurig werken
  • rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

Het klussenbedrijf uit Opende is met name werkzaam in het maken/bouwen van muren van zand-kalkstenen blokken. De eigenaar van dit kleine bedrijf zal met name de kraan bedienen om de blokken aan te geven. Zo nu en dan voert het bedrijf ook andere bouw-gerelateerde werkzaamheden uit op kleine- en grote projecten.

Wat wij bieden

Een leuke fulltime functie binnen een informeel en klein bedrijf. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze functie marktconform de cao Bouw en afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Denk daarbij aan een bruto uurloon tussen de € 10,- en € 15,- (volwassenloon). Op het moment dat je gaat starten, ontvang je een paar veiligheidsschoenen en een passend kledingpakket.

Ben jij de medewerker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Solliciteer dan uiterlijk voor 30 november aanstaande via de button "solliciteren" of te bellen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature '(leerling) blokkenlijmer'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via