Vacature: Specialistisch reiniger

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Blinkend schoon en een tevreden klant! Als specialistisch reiniger is dat het resultaat waarvoor jij gaat! Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder!

Als specialistisch reiniger onderhoud en reinig je vloeren en maak je nieuwe bedrijfspanden voorafgaand aan een opleiding schoon. Ook gevelreiniging en -onderhoud en glasbewassing behoort tot de werkzaamheden. Daarnaast kan het voorkomen dat je coatings aanbrengt in voetbalstadions.

Onze opdrachtgever uit de gemeente Westerkwartier is op zoek naar iemand die ervaring heeft met deze werkzaamheden of een enthousiast persoon die het vak zou willen leren. Dus ook als je nog geen ervaring hebt is deze functie voor jou interessant; je wordt dan begeleid door je collega's zodat jij uiteindelijk zelf ook een ervaren specialistisch reiniger bent!  

Bij wederzijds goed bevallen is een dienstverband voor onbepaalde tijd bij onze opdrachtgever een mogelijkheid. Ook krijg je de optie om jezelf verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het halen van een hoogwerker certificaat en/of een BE rijbewijs. De werktijden zijn over het algemeen van 06.45 uur tot circa 15.30 uur. Je bent dus elke dag mooi op tijd vrij!

Functie-eisen

  • geen last van hoogtevrees 
  • ervaring als specialistisch reiniger of bereid het vak te leren
  • representatief
  • geldig VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de specialistische reiniging in het Noorden van Nederland. Het klantenbestand bestaat zowel uit grote als uit kleine bedrijven en de opdrachten verschillen van werken op grote hoogte tot aan werken op de grond. Onderhoud van vloeren en constructies is iets waar dit bedrijf zeer sterk in is, evenals glasbewassing en specialistische schoonmaak van gebouwen. Onze opdrachtgever heeft collegialiteit, gezelligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan

Wat wij bieden

Het betreft een functie binnen een innoverend bedrijf waarbij een contract voor (on)bepaalde tijd tot de mogelijkheid hoort. Jouw loon is conform de cao schoonmaak en zal afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring tussen de €12,- €13,23 bedragen. Bij aanvang ontvang je veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket. Zoals eerder benoemd, is het dus ook mogelijk om verschillende certificaten te behalen om zo nog breder inzetbaar te zijn.

Maak jij binnenkort als specialistisch reiniger deel uit van het enthousiaste team van onze opdrachtgever? Solliciteer dan uiterlijk 30 november aanstaande door te klikken op onderstaande button of bellen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44. Ook voor meer informatie of vragen over deze vacature "specialistisch reiniger" kun je contact opnemen via het genoemde telefoonnummer. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via