Vacature: BBL-leerling hoveniersbedrijf

  • Salaris Tussen € 6,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Boerakker gem Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ga jij een BBL-opleiding tot hovenier volgen of ben je hier al mee bezig, en zoek je (nog) een (extra) leer-werkplek? Wij kunnen, samen met onze opdrachtgever, jou misschien wel helpen!

Eén dag per naar school om de theoretische kneepjes van het vak te leren om vervolgens deze theorie de rest van de week in de praktijk toe te kunnen passen. Als bbl-leerling hoveniersbedrijf krijg jij deze kans bij onze opdrachtgever. Samen met je collega('s) ga je de ene dag het groen rondom een bedrijfsgebouw onderhouden: onkruid verwijderen, grasmaaien en een aantal struiken en hagen snoeien. De rest van de week werk je aan een mooie particuliere klus. Hier help je mee met het aanleggen van een nieuwe tuin. Eerst wordt de oude tuin leeggehaald, dit voer je af naar het stort. Vervolgens begin je met het grovere werk: het uitgraven van de delen waar bestrating en/of bebouwing komt. Na het plaatsen van de klinkers op de paden en de grote tegels op het terras begin je aan het aanleggen van de borders. Als laatste plaats je de struiken en planten volgens de tekening op de juiste plaats. Na het invegen van het zand en het opruimen van het materieel laat je een tevreden klant achter en vertrek je weer naar de zaak. Op naar de volgende klus!

Tijdens het werk is er uiteraard ruimte voor de opdrachten die je voor school moet uitvoeren.

Functie-eisen

  • opleiding hoveniers mbo niveau 2, 3 of 4
  • leergierig
  • enthousiast

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een klein en jong bedrijf uit de omgeving van Leek. Zij zullen je de kneepjes van het vak leren zodat jij later ook een ervaren hovenier bent. Tijdens het werk is er uiteraard voldoende tijd en ruimte om ervoor te zorgen dat jij je opdrachten voor school kunt uitvoeren.

Wat wij bieden

Je krijgt de kans om je op basis van de voorwaarden vanuit school verder te ontwikkelen als hovenier. Op deze leer-werkplek kun je voor 24 tot 32 uur per week aan de slag. Je wordt ingeschaald in de cao Hoveniersbedrijven en jouw loon wordt bepaald aan de hand van jouw leeftijd en zal tussen de € 6,40 en € 11,- liggen. De benodigde werkschoenen en eventuele werklaarzen worden voor je geregeld.

Wil jij dit schooljaar als leerling hovenier bij deze opdrachtgever starten? Laat dit ons dan zo snel mogelijk weten door te solliciteren via onderstaande button. Voor meer vragen of informatie kun je telefonisch contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via