Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 5 uur
  • Standplaats Eelde
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavo

Over de functie

Woon jij in de omgeving van Vries en Eelde? Wil jij graag 130 koeien melken en ben je beschikbaar op maandag en zaterdag? Reageer dan snel want wij zijn op zoek naar een melker.

Het melken van de koeien is jouw belangrijkste taak. Voordat je begint met melken zorg je ervoor dat de koeien worden opgesloten in de wachtruimte en begeleid je de koeien de melkstal in. Nadat de laatste koe is gemolken maak je de melkstal schoon. Het melkveebedrijf is moeilijk te bereiken met het openbaar vervoer. Daarom is het belangrijk dat je op eigen gelegenheid bij de boer kunt komen. 

Als melker ga jij zelfstandig zo'n 130 koeien melken. Wij zoeken een melker die beschikbaar is op maandag en zaterdagmiddag. Een melkbeurt duurt van 17.00 uur tot circa 19.30 uur. Deze functie is erg goed in te vullen als bijbaan of te combineren met een andere baan.

Functie-eisen

  • beschikbaar op maandag en zaterdagmiddag
  • aantoonbare ervaring als melker
  • in bezit van eigen vervoer

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf is gevestigd in de omgeving van Eelde en Vries. Er worden zo'n 130 koeien gemolken.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke bijbaan op een melkveebedrijf. Je ontvangt, bij 21 jaar en ouder, een bruto uurloon tussen de € 10,70 en € 14,- per uur conform cao dierhouderij. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en heb je ervaring als melker? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start op korte termijn als melker. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via