Vacature: Technisch medewerker binnendienst

  • Salaris Tussen € 10,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een oog voor perfectie en ben je technisch onderlegd? Ben jij graag bezig met hydraulische onderdelen en ook nog mensen helpen? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou, voor onze opdrachtgever in Beilen zijn wij op zoek naar een technisch medewerker binnendienst.

Als technisch medewerker binnendienst ga jij diverse werkzaamheden doen. Wanneer er een klant belt ga jij ervoor zorgen dat je de juiste informatie verzamelt, dit doe je door de juiste vragen te stellen en probleemoplossend te denken. Als er een klant aan de balie komt ontvang je deze professioneel. Je probeert de klant te helpen door de goede onderdelen bij elkaar te verzamelen. Als de sets klaar zijn geef je deze aan de klant of je pakt het in zodat het verzonden kan worden. Je gaat ervoor zorgen dat alle orders die binnen komen goed verwerkt worden en dat alle onderdelen op voorraad blijven. Je maakt gebruikt van een SAP systeem om de online orders te verwerken. 

Heb je geen ervaring met fluidtechniek of hydraulische onderdelen? Geen probleem, bij onze opdrachtgever zoeken ze ook mensen die willen leren. Je komt in een hecht team terecht dat erg enthousiast is en een actieve werkhouding heeft. Zij verwachten dit ook van jou.

Functie-eisen

  • In bezit van VCA (of bereid te behalen)
  • In bezit van heftruckcertificaat (of bereid te behalen)
  • Samenwerken en communiceren
  • MBO werk/denkniveau richting techniek
  • Bereid om storingsdiensten op te pakken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever richt zich op internationale groei in combinatie met uitbreiding van het assortiment. Het bedrijf is tegenwoordig Europa’s meest toonaangevende systeemaanbieder op het gebied van fluidtechniek. Milieubewust, verantwoordelijkheid en ontwikkeling staan bij onze opdrachtgever hoog in het vaandel. Het is een flexibel en betrouwbaar bedrijf die de groei van het personeel wil stimuleren. Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio Beilen. 

Wat wij bieden

Bij onze opdrachtgever heb je interne doorgroeimogelijkheden en de kans om direct of op korte termijn in dienst te treden. Werkervaring is geen vereiste, starters zijn ook welkom, als je maar inzet en enthousiasme toont! Het salaris is tussen de € 10,- tot € 19,- bruto per uur. De hoogte is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Lijkt deze baan jou iets? Solliciteer dan gelijk op deze vacature! Heb je nog vragen? Stel ze gerust, je kan dan contact opnemen met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via