Vacature: Installateur Zonnepanelen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Driezum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als Installateur Zonnepanelen kan jij werken op hoogte, ben jij handig, en heb je technisch inzicht! Heb je een positieve en gemotiveerde instelling? Dan spreekt deze vacature in de omgeving van Dokkum je vast aan.

Samen met je collega's ben je dagelijks onderweg om op verschillende locaties zonnepanelen te plaatsen. Je houdt er van om lekker in de buitenlucht te werken en hierbij elk zonnestraaltje mee te pikken. De zonnepanelen worden veelal geplaatst bij nieuwbouwprojecten en particulieren. Platte of schuine daken? Het maakt jou allemaal niet uit! De installatie wordt gedaan door andere collega's van het bedrijf dus hier hoef jij je niet mee bezig te houden.

Tijdens het werk zie jij als Installateur Zonnepanelen wat er moet gebeuren en zet je altijd je beste beentje voor. Dit doe je allemaal met een glimlach, want jij bent immers het visitekaartje van het bedrijf! Natuurlijk zorg je er samen met je collega voor dat alles aan het eind van de werkdag weer netjes achter gelaten wordt

Functie-eisen

  • handig en hebt technisch inzicht
  • klantgerichte instelling
  • geen hoogtevrees
  • VCA-certificaat of bereid deze te halen
  • rijbewijs B 

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever in de buurt van Dokkum. Je werkgebied ligt door de hele drie Noordelijke provincies. Deskundig advies en oog voor duurzaamheid staan hier centraal. Er is een gezellige en enthousiaste sfeer waarbij je de klus uiteindelijk met zijn allen tot een goed eind brengt! De opdrachtgever is gespecialiseerd in installatietechniek. Het doel van de opdrachtgever is om ervoor te zorgen dat de groene energie in overvloed aanwezig gaat zijn door middel van opwekking en opslag. 

Wat wij bieden

Deze vacature voor de functie van installateur zonnepanelen staat open voor een fulltime dienstverband. Het loon ligt tussen de € 12,- en € 15,- euro bruto per uur. Je start iedere ochtend bij het bedrijf, indien je met de auto komt ontvang je 0,19 cent per kilometer. 

Lijkt het jou leuk om als Installateur Zonnepanelen aan het werk te gaan? Solliciteer dan voor 2 december. Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature tekst, neem dan contact op met Jordi Smit, accountmanager Techniek, op 06 10 46 39 66.

.

Deel deze vacature via