Vacature: Housekeeper

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats MEPPEL
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Meppel zijn wij op zoek naar een housekeeper. Vind jij het leuk om zelfstandig te werken en ben jij op zoek naar een parttime baan? Lees dan gauw verder! 

Jij gaat aan de slag als housekeeper in een fabriek, jij gaat volgens een vast schema 6 verdiepingen schoon maken. Je hebt een oog voor detail en hygiëne, daarmee zorg jij er voor dat de fabrieksruimtes er optimaal uit zien! De fabriek kan jouw inzet als housekeeper erg goed gebruiken, omdat de werkzaamheden plaats vinden in een veevoederbedrijf wat erg stoffig is. Jouw werkzaamheden als housekeeper zijn voornamelijk het schoonmaken van bureaus, kamers en sanitair, stoffen, stofzuigen en dweilen. Er moet dagelijks goed schoongemaakt worden, je kan de werkzaamheden helemaal doen hoe jij het voor je ziet. Dit is omdat je "alleen" werkt. 

Wil jij deze uitdagende klus aanpakken? De vacature is direct beschikbaar! Dit is in verband met het inwerken door de huidige medewerker. VCA is wel een verplichting.

Functie-eisen

  • Aanpakkersmentaliteit
  • Flexibel
  • Rijbewijs B
  • VCA certificaat

Over het bedrijf

De fabriek waar je komt te werken heeft een hele fijne werksfeer. Je kan hier jouw functie als housekeeper helemaal je eigen maken. 

Wat wij bieden

Bij deze opdrachtgever heerst een prettige werksfeer en na een korte inwerkperiode kun jij je de rol als housekeeper helemaal eigen maken. Wij bieden jou een functie voor 15 uur per week verdeeld over de week met vaste werktijden en je komt te rijden in een auto van de opdrachtgever. Je ontvangt een bruto uurloon conform cao Schoonmaak. De hoogte van het uurloon ligt tussen de € 11,83 en € 12,41 bruto per uur en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben je geïnteresseerd in deze leuke vacature? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk en je kunt op korte termijn beginnen! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'houskeeper'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Lisa of Daniëlle.

Deel deze vacature via