Vacature: Melker geitenhouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Hoogersmilde
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Vind jij het leuk om tussen de geiten te werken en voel jij je helemaal thuis op de boerderij? Heb je ervaring als melker en ben je in de avonden beschikbaar? Lees dan snel deze vacature, want wij zijn op zoek naar een melker op een geitenhouderij.

Als melker geitenhouderij kom je te werken bij onze opdrachtgever in de omgeving van Beilen. Jouw werkzaamheden bestaan uit het klaarmaken van de melkinstallatie, het aandrijven naar de melkstal en het melken van de geiten. Na het melken zorg je ervoor dat de melkstal ook weer wordt schoongemaakt. Je zult worden ingezet in de avonduren van 17.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. Ervaring met het melken van geiten is niet van belang. Wel is het belangrijk dat je vaker met boerderijdieren hebt gewerkt.  

Functie-eisen

  • aantoonbare affiniteit en ervaring in de veehouderij
  • je bent beschikbaar in de avonden
  • vanwege ligging van de boerderij ben je in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

De boerderij is gevestigd in de directe omgeving van Beilen en heeft zo'n 2400 geiten.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke (bij)baan in de avonduren. Jouw werkdagen worden in overleg vastgesteld. Je ontvangt een salaris conform de cao Dierhouderij. De hoogte van het bruto uurloon ligt tussen de € 10,67 en € 12,50 en is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Is de vacature van melker geitenhouderij echt iets voor jou? Schroom dan niet en solliciteer direct en je kunt op korte termijn starten! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Melker geitenhouderij'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen, telefonisch te bereiken op 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via