Vacature: Aanhangwagen monteur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Voor een familiebedrijf in Groningen zijn wij opzoek naar een (leerling) aanhangwagen monteur. Als allround aanhangwagen monteur werk je mee in de werkplaats aan onderhoud en reparaties van aanhangwagens. Denk hierbij aan het verhelpen van schades aan de aanhangwagens en opleggers, het vervangen van versleten en defecte onderdelen en het verhelpen van storingen aan verschillende systemen. Verder produceren zij ook veel aanhangwagens op maat (speciaalbouw) en ook hier mag jij een bijdrage aan leveren. Eventueel mag je ook klanten te woord staan om deze te helpen aan de balie. 

Onervaren? Ook dan komen we graag met je in contact want er liggen zeker mogelijkheden om alle kneepjes van het vak leren. 

De werktijden zijn op werkdagen tussen 8.00 -17.00 uur. 

Functie-eisen

  • Je bent leergierig en je hebt twee rechterhanden die je ook uit de mouwen wilt steken..
  • Je bent betrokken bij het geleverde werk, bij onze klanten en bij onze organisatie..
  • Je hebt een flexibele instelling, je communiceert gemakkelijk en je bent klantvriendelijk.
  • In het bezit van een rijbewijs B, BE is een pré

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is niet alleen een begrip in Groningen maar ook in de race wereld, de aanhangers worden namelijk gebruikt bij de welbekende auto- en motor sport. Liefde voor auto's? Dat komt mooi uit want de aanhangwagens lenen zich ervoor om mooie en speciale auto's in te vervoeren. Je komt te werken bij een bedrijf dat dankzij de jarenlange ervaring en expertise een passende oplossing biedt voor alle onderhoud - en reparatievraagstukken. Het familiebedrijf bestaat uit een klein team van 7 mensen waarvan er 4 werkzaam zijn op de werkplaats. 

Wat wij bieden

Wij bieden een mooie kans om een nieuw vak te leren of een nieuwe stap in je carrière bij een mooi familiebedrijf. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen de € 11,25,- en € 13,- zijn. Dus ben jij klaar om aan de slag te gaan, en ben je geïnteresseerd in deze baan als aanhangwagen monteur of ken je iemand die goed zou kunnen doen? Solliciteer dan direct of uiterlijk voor 9 december 2022.

Mocht je nog vragen hebben over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.

Deel deze vacature via