Vacature: Machinaal houtbewerker

  • Salaris Tussen € 15,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Wolvega
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij affiniteit met hout en weet jij als geen ander hoe het er aan toe gaat in een timmerfabriek? Dan is onze opdrachtgever op zoek naar jou! In Wolvega zoeken wij een machinaal houtbewerker die van aanpakken weet en bij voorkeur op korte termijn al kan starten.

In de functie van machinaal houtbewerker bestaan jouw werkzaamheden uit het maken van prefab elementen voor particulieren en bouwbedrijven. Je zorgt voor een volledige en juiste verwerking van de productie orders, het controleren van de opdracht, het maken van een juiste gereedschapskeuze, de controle van het proces en het nameten van het eindproduct.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met ervaring als machinaal houtbewerker. Het is belangrijk dat je allround bent en met verschillende machines kunt werken. Het zou mooi zijn als je ervaring hebt met de machine Hundegger. Het hout wordt bewerkt aan de hand van een technische tekening. Deze tekening moet je kunnen lezen. Mocht je nog geen ervaring hebben, bij gebleken geschiktheid staat onze opdrachtgever ook open voor een leerling.

Functie-eisen

  • affiniteit met hout
  • opleiding houtbewerking (bij voorkeur)
  • ervaring als machinaal houtbewerker
  • tekeningen lezen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat nu bijna 15 jaar en zijn nog volop in ontwikkeling. Ze denken graag mee met hun klanten en zijn zowel verantwoordelijk voor het produceren van prefab elementen als voor de uitvoering op de bouw. Ze denken daarom graag vanuit kansen en mogelijkheden die ze ook gelijk kunnen toepassen. Onder de circa 60 medewerkers van dit bedrijf heerst een informele en gezellige werksfeer. Samen stropen jullie de mouwen op en gaan geen project uit de weg! Het is een jonge trotse organisatie waar je zeker op je plek gaat zitten!

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag waarbij je maandag tot en met donderdag van 07:00 tot 16:00 uur aan het werk bent, op vrijdag werk je van 07:00 tot 12:45. Jouw bruto uurloon ligt tussen de € 15,- en € 18,- bruto per uur (dit is inclusief ATV) op basis van de cao Timmerindustrie. Je ontvangt een reiskostenvergoeding en daarnaast heb je recht op een leuke personeelskorting. Ook persoonlijke ontwikkeling vinden ze hier erg belangrijk en daarom bieden ze bij goed functioneren doorgroeimogelijkheden en functiegerichte cursussen aan. Een contract bij de opdrachtgever ligt voor het grijpen bij goed bevallen van beide kanten.

Ben jij de machinaal houtbewerker die we zoeken? Twijfel niet en reageer voor 1 december. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Machinaal houtbewerker? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00. .

Deel deze vacature via