Vacature: Monteur Zonnepanelen

  • Salaris Tussen € 13,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bovensmilde
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Ben jij het liefste buiten aan het werk en ben je technisch onderlegd? Wil je graag aan het werk binnen de wereld van zonne-energie en verduurzaming en is op hoogte werken voor jou geen probleem? Dan is de functie Monteur Zonnepanelen jou op het lijf geschreven! Benieuwd naar de functie? Lees dan snel verder!

Als monteur zonnepanelen is geen dag hetzelfde. Je hebt afwisselend werk zowel binnen als buiten en het werk voer je uit in teamverband. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het installeren van zonnepanelen bij zowel particuliere klanten als bij (grote) bedrijven. Jouw werkzaamheden bestaan uit het bevestigen van de rails op de daken en het daarop monteren van de zonnepanelen. Daarnaast leg je ook de bekabeling aan en voer je service- en onderhoudswerkzaamheden uit aan zonne-energiesystemen. Veilig werken staat bij jou hoog in het vaandel, want je werkt immers op hoogte.

Functie-eisen

  • geen hoogtevrees
  • in bezit van VCA-certificaat
  • communicatief vaardig en representatief
  • klantgericht
  • veiligheid en netheid staan bij jouw voorop

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is groeiende speler op de markt van zonne-energie en is gevestigd in de regio Assen. Klantgericht, duurzaam ondernemen, veiligheid en netheid staan bij onze opdrachtgever hoog in het vaandel.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie waarbij je de ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen en om verantwoordelijkheid te nemen. Je komt te werken bij een een groeiend, sociaal en ambitieus bedrijf, waar plezier in het werk voorop staat. Je ontvangt een salaris conform cao metaal en techniek. Je kunt hiervoor een richtlijn aanhouden tussen de € 10,- tot € 19,- bruto per uur. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij op zoek naar een baan met toekomstperspectief? Solliciteer dan gelijk op deze vacature! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Monteur Zonnepanelen'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag  naar Lisa of Daniëlle.

Deel deze vacature via