Vacature: Hulpmonteur klimaatinstallaties

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een enthousiaste en gedreven monteur? Heb jij interesse in klimaatbeheersing en kom jij graag op verschillende locaties? Reageer dan snel op deze vacature want wij zijn op zoek naar een hulpmonteur klimaatinstallaties.

Als hulpmonteur klimaatinstallaties kom je werken vanuit de locatie Beilen. Samen met jouw collega verricht je onderhoud en plaats je diverse klimaatsystemen op het gebied van water en lucht. Je verricht je werkzaamheden met betrekking tot onderhoud, storingen en montage aan bestaande of nieuwe klimaatinstallaties. Je voert test- en inbedrijfstellingswerkzaamheden uit bij bestaande of nieuwe installaties en verricht je constructiewerkzaamheden op locatie. Jij zorgt ervoor dat het apparatuur weer functioneert volgens de gestelde eisen op veiligheids- kwalitatief en technisch gebied. Denk hierbij aan reiniging, desinfectie of renovatie van de klimaatinstallatie. Daarbij houd je er wel rekening mee dat de opdrachten tijdig worden gerealiseerd. De werkzaamheden verricht je voornamelijk bij grotere fabrieken en overheidsinstellingen. Je werkgebied ligt voornamelijk in de noordelijke provincies. We zijn op zoek naar een kandidaat die klantvriendelijk, gemotiveerd en oplossingsgericht is.

Functie-eisen

  • mbo-diploma richting (installatie)techniek 
  • rijbewijs B
  • Vca-certificaat
  • werkervaring in de installatietechniek (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf dat overheden en overige bedrijven ondersteunt bij het creëren van een veilige- en gezonde werkomgeving op het gebied van water en lucht. Een veilige en gezonde werkomgeving zorgt voor plezier en voor een hogere arbeidsproductiviteit van medewerkers. Bij veilig water draait het niet alleen om leidingwater, maar ook om het proceswater voor koel- en luchtbehandelingsinstallaties. Gezonde lucht is altijd het gevolg van een optimaal functionerende klimaatinstallatie. Door onderhoud en bescherming, besparen bedrijven en overheden bovendien op hun energieverbruik.

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime baan in een bedrijf dat constant in ontwikkeling is. Bij goed functioneren behoort overname op termijn tot de mogelijkheden. Het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur. Werkkleding wordt ontvang je via de opdrachtgever. 

Word jij enthousiast van de vacature hulpmonteur klimaatinstallaties? Reageer dan voor 1 december op deze vacature. Heb je nog vragen hebben over de vacature of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via