Vacature: Schoonmaker kantoorpanden

  • Salaris €11,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Wil jij de mensen op kantoor blij maken met een schone werkomgeving? Zie jij graag gelijk resultaat in jouw werk? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als schoonmaker kantoorpanden ga jij bij verschillende kantoorpanden in Beilen en directe omgeving schoonmaken. Samen met een collega ga je met een auto langs de panden. Je zorgt ervoor dat de bureaus, sanitair, keuken en vloer wordt gereinigd. Dankzij jou kunnen de kantoormedewerkers hun werkdag beginnen in een schone werkomgeving. Afhankelijk van jouw wensen en de beschikbaarheid in de planning wordt je ingepland in de dagdienst of in de avond. 

De dagdiensten beginnen om 8.30 uur en de avonddiensten rond 16.30 uur. Breng je eerst de kinderen naar school en past 8.45 uur beginnen jou beter? Bij de opdrachtgever zijn ze erg flexibel en meedenkend in het inplannen van de werktijden. 

Functie-eisen

  • flexibel inzetbaar
  • rijbewijs B 

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gespecialiseerd in het reinigen van panden, zowel aan de buiten,- en binnenkant. Ben jij een ervaren glazenwasser of gevelreiniger? Ook voor deze werkzaamheden kun je bij onze opdrachtgever terecht.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een opdrachtgever waar jouw uren flexibel ingevuld kunnen worden. Deze baan is goed te combineren met een studie of een andere parttime functie. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Welke dagen je gaat werken hangt mede af van jouw beschikbaarheid. Ben je 21 jaar of ouder? Dan ontvang je een bruto uurloon van € 11,83 bruto per uur, conform cao Schoonmaakdiensten. 

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag als schoonmaker kantoorpanden? Dan komen wij graag in contact met jou! Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker kantoorpanden'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via