Vacature: Melker Warffum

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 6 uur
  • Standplaats Warffum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Twee tot drie avonden per week melken in een moderne melkstal. Een ideale bijbaan voor een koeienliefhebber. Ben jij degene die wij zoeken?

Op dit melkveebedrijf in Warffum wordt er gemolken in een carrousel, waarbij je zelfstandig de koeien melkt en zorgt dat je na het melken alles netjes weer achterlaat. 

Functie-eisen

Jij hebt affiniteit met koeien en bent twee tot drie avonden per week beschikbaar.

Over het bedrijf

Op het bedrijf in Warffum worden een kleine honderd koeien gemolken. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke bijbaan als melker op een adres waar ze er ook voor openstaan om jou het nog te leren, mocht je nog niet kunnen melken. Hiervoor ontvang je loon conform de cao productiegerichte dierhouderij tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring. Nog geen 21 jaar? Dan ontvang je loon conform je leeftijd. Daarnaast bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op, en ontvang je reiskostenvergoeding.

Sta jij binnenkort fluitend tussen de koeien? Dan ontvangen we graag reactie op deze vacature voor 1 december. Heb je nog vragen over de vacature 'melker Warffum' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum door te bellen naar 050 319 96 30 of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via